back to top
péntek, június 21, 2024

Dover és Nashville új gazdára talált

Dátum:

Megosztás:

Befejeződött a Dover Motorsports felvásárlása, amelynek köszönhetően a cég két pályája újdonsült gazdára talált.

- Reklám -

A Dover International Speedway-t és a Nashville Superspeedway-t birtokló Dover Motorsports felvásárlása, a vevő, Speedway Motorsports közleménye alapján szerdán fejeződött be. Az eddig 9 pályát üzemeltető cég összesen 131,5 millió dollárt fizetett a Dover Motorsports érdekeltségeiért.

- Reklám -

A céghez tartozó immár 11 pályából 9-en NASCAR futamokat is rendeznek, így a cég a France-család kezében lévő International Speedway Corporation mellett a második legtöbb NASCAR-pályát irányító vállalat lett.

„Cégünk nevében szeretnék köszönetet mondani Denny McGlynnek és a Dover Motorsportsnak a folyamat során nyújtott együttműködésért. Köszönjük továbbá támogatásukat is, mely jelentősen hozzájárult a gördülékeny ügymenethez” – mondta Marcus Smith, a Speedway Motorsport elnök-vezérigazgatója. „A felvásárlás befejeztével izgatottan várjuk, hogy vendégül láthassuk a csapatokat az új pályáinkon, és izgalmas versenyeket nyújthassunk a szurkolóknak!”

- Reklám -

Az idei évben a „Monster Mile” május 1-én, a NASCAR Kupa sorozat 11. futamának ad otthont. Azon a hétvégén a második vonalat jelentő Xfinity-sorozat versenyzői is pályára lépnek. A nashville-i tripla hétvégére Június utolsó hetén kerül sor.