szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARDover és Nashville új gazdára talált

Dover és Nashville új gazdára talált

- Hirdetés -

Befejeződött a Dover Motorsports felvásárlása, amelynek köszönhetően a cég két pályája újdonsült gazdára talált.

A Dover International Speedway-t és a Nashville Superspeedway-t birtokló Dover Motorsports felvásárlása, a vevő, Speedway Motorsports közleménye alapján szerdán fejeződött be. Az eddig 9 pályát üzemeltető cég összesen 131,5 millió dollárt fizetett a Dover Motorsports érdekeltségeiért.

- Hirdetés -

A céghez tartozó immár 11 pályából 9-en NASCAR futamokat is rendeznek, így a cég a France-család kezében lévő International Speedway Corporation mellett a második legtöbb NASCAR-pályát irányító vállalat lett.

“Cégünk nevében szeretnék köszönetet mondani Denny McGlynnek és a Dover Motorsportsnak a folyamat során nyújtott együttműködésért. Köszönjük továbbá támogatásukat is, mely jelentősen hozzájárult a gördülékeny ügymenethez” – mondta Marcus Smith, a Speedway Motorsport elnök-vezérigazgatója. “A felvásárlás befejeztével izgatottan várjuk, hogy vendégül láthassuk a csapatokat az új pályáinkon, és izgalmas versenyeket nyújthassunk a szurkolóknak!”

- Hirdetés -

Az idei évben a “Monster Mile” május 1-én, a NASCAR Kupa sorozat 11. futamának ad otthont. Azon a hétvégén a második vonalat jelentő Xfinity-sorozat versenyzői is pályára lépnek. A nashville-i tripla hétvégére Június utolsó hetén kerül sor.

- Advertisement -
Sourceracer.com

Friss