csütörtök, február 22, 2024

Súlyosan megsérült a versenyző, MŰTENI kell

Dátum:

Megosztás:

Nem kímélte a versenyzőket a Talladega Superspeedway, rengeteg baleset volt az ARCA futamán, Scott Melton pedig nyílt lábtörést szenvedett.

- Reklám -

A baleset akkor kezdődött, amikor Toni Breidinger két napon belül másodszor is meg lett forgatva a talladegai tri-ovalban, ezúttal Richard Garvie – aki Andy Hillenburg Fast Track Racing versenyzője – által.

- Reklám -

Scott Melton az ütközés sorozat végén kapott egy kemény ütést, és Eric Caudell 7-es rajtszámú Ford Fusionjének utasoldali ajtajának csapódott. Meltont hordágyra tették, éber volt, és kommunikált a biztonságiakkal, amikor a mentőautóba tették.

Miután súlyos balesetet szenvedett a szombati Talladega Superspeedwayen rendezett versenyen, a 60 éves Scott Melton frissítést tett közzé a Facebook-oldalán az állapotáról.

- Reklám -

A mai nap nem a tervek szerint alakult. Jelenleg kórházban vagyok, miután egy kedves úriember felajánlott nekem egy helikopteres utat, az alabamai Birminghamben. Reggel első dolgom lesz a műtét, hogy helyrehozzanak egy nyílt törést a bal alsó lábszáramban” – írta Melton facebook posztjában.

„Elég egyszerű beavatkozásnak tűnik. Remélem, holnap hazarepülhetek. Úgy tűnik, nem leszek ott a salemi late model versenyen.

Köszönöm mindenkinek a gondolatait és imáit. Az élet megy tovább. Nagyon hálás vagyok mindenkinek a Kimmel Racingnél. Újabb nagyszerű autót adtak.

Az ARCA talladegai versenyét egyébként Nick Sanchez nyerte érdekes körülmények között, miután a szervező bizottság lerövidítette a versenytáv hosszát.

Íme, ahogy kivágják Meltont az autójából: