back to top
vasárnap, június 16, 2024

Ryan Vargas megállapodott a JD Motorsports-al

Dátum:

Megosztás:

A JD Motorsports és Gary Keller bejelentette, hogy a kaliforniai La Miradában született Ryan Vargas 2022-ben is teljes évet versenyez a csapattal.

- Reklám -

Bár a 2021-es szezonban voltak hullámvölgyek, Vargas az egész szezonban erőt mutatott és több pályán is stabil helyezéseket ért el. Eddigi 41 NASCAR Xfinity Series-indulása közül Vargas karrierje legjobbja egy nyolcadik helyezés volt 2020-ban a Texas Motor Speedwayen, emellett számos alkalommal végzett a legjobb 20-ban. Minden egyes évben fejlődött az előzőhöz képest és ez 2022-ben sem lesz másképp.

- Reklám -

Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy ismét a JD Motorsportsnál versenyezhetek az egész szezonban” – mondta Ryan Vargas.

Johnny és az egész csapata az első naptól kezdve hitt bennem és mostanra már szinte egy nagy családdá váltunk. Készen állok arra, hogy pályára lépjek és mindent beleadjak ebben az idényben. Sok évig voltam a szervezet rajongója; néztem, ahogy a piros autók harcolnak a nagy kutyák ellen; és remélem, hogy ugyanezt az izgalmat hozhatom el a pályára és megmutathatom a NASCAR rajongóknak, hogy miről is szól ez a csapat.

- Reklám -

A 21 éves versenyző és csapata továbbra is szilárd partneri bázisra szeretne építeni és aktívan vadászik további szponzorokra.

Semmi sem könnyű ebben az üzletben” – mondta Vargas. „Van néhány csodálatos partnerünk, akiket alig várok, hogy visszatérjenek és éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy újakat is hozzunk a csapathoz.

A JD Motorsports az összes partnert és az autószámot egy későbbi időpontban hozza nyilvánosságra.