vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARRicciardo meghajtotta Dale Earnhardt egykori NASCAR autóját, Brown tetkót varratott magára

Ricciardo meghajtotta Dale Earnhardt egykori NASCAR autóját, Brown tetkót varratott magára

- Hirdetés -

Daniel Ricciardo valóra váltotta a gyerekkori álmát, ugyanis pályára vihette Dale Earnhardt egykori NASCAR autóját a COTA-n, miután megnyerte a Zak Brown elleni fogadását, amit a két fél még a 2021-es szezon kezdete előtt kötött egymással.

Mint az ismeretes, az ausztrál pilótának az idei az első szezonja Wokingban és már szezon előtt kötött egy fogadást a McLaren ügyvezető igazgatójával. Brown felajánlotta Ricciardónak azt, hogy megkapja Dale Earnhardt hármas rajtszámú NASCAR autójának modelljét. A valós autót pedig be is járathatja, ha idén fel tudni állni a dobogóra.

- Hirdetés -

A szezon első felében az ausztrál legjobb eredménye pár hatodik hely volt, azonban második félidő álomszerűen kezdődött a számára. Monzában futamot tudott nyerni, amivel a wokingi istálló első győzelmét szerezte meg a 2012-es Brazil Nagydíj óta. Akkor Jenson Button emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

Az amerikai NASCAR legenda fontos ember volt Ricciardo életében, ugyanis a „Méhészborznak” ő volt a példaképe gyerekként és miatta használja a hármas rajtszámot, mióta azt 2014 óta lehetővé teszik a szabályok.

- Hirdetés -

Ricciardo a harmadik szabadedzés kezdése előtt vihette ki a pályára az idősebb Earnhardt 1984-ben használt Wrangler Chevroletjét. A körözés mellett számos „fánkot” is csinált a közönség számára, akik ezt kitűnő örömmel fogadták a lelátokon.

Brown első tetkója

A McLaren ügyvezető igazgatója pedig nem kis meglepetésre bevállalta azt, hogy magára varrasson egy tetkót. A brit üzletember ezen döntésében Ricciardo is nagy szerepet vállalhatott, akinek a testét számos különböző tetkó borítja.

A varrásról videó is készült, de még hivatalosan nem jelentették be, hogy milyen motívumot varrtak fel Brownra. Azonban ha megállítjuk a videót 8 másodpercnél, akkor látszik, hogy egy dátum fog kerülni Brown bal kezére. Ez nagy valószínűséggel 2021.09.12 lesz, ugyanis ezen a napon rendezték az Olasz Nagydíjat, ahol a McLaren a 2021-es szezon első kettős győzelmét aratta.

(Boa Bence)

- Advertisement -

Friss