back to top
vasárnap, június 16, 2024

Több új szponzort is bejelentettek a NASCAR Cup Seriesben

Dátum:

Megosztás:

Az elmúlt napokban számos NASCAR-csapat – többek között a Team Penske – jelentett be szponzori megállapodásokat.

- Reklám -

A Rick Ware Racing egy második szezonra visszahozza a Nurtec ODT-t, mint a Cody Ware által vezetett 51-es rajtszámú autó főszponzorát a 2022-es szezonban – írja az NBC Sports.

- Reklám -

A csapat azt is bejelentette, hogy a Nurtec ODT lesz a Takuma Sato, a kétszeres Indianapolis 500 győztes által vezetett No. 51-es IndyCar főszponzora.

Cody Ware minden Cup Series versenyen a csapat rendelkezésére fog állni, miután tavaly több sorozatban, köztük a Cupban és az IndyCarban is indult.

- Reklám -

Richard Childress Racing

A szervezet bejelentette, hogy a Guaranteed Rate több versenyen is együttműködik Tyler Reddick 8-as rajtszámú csapatával az idei Cup-szezonban.

Team Penske

A Wurth meghosszabbítja a Team Penske-vel való partnerségét, és Ryan Blaney autójának főszponzora lesz az Auto Club Speedway, Talladega és Watkins Glen futamokon.

Emerling-Gase Motorsports

Az Xfinity csapat bejelentette partnerségét a Kitty Kat Coin kriptopénzzel. A vállalat lesz az elsődleges szponzor kiválasztott futamokon Shane Lee 35-ös számú autóján és Joey Gase 53-as számú autóján.

Sam Hunt Racing

Az Xfinity csapatnak mindkét Las Vegas-i futamon a Berry’s Bullets lesz a szponzora. John Hunter Nemechek fogja vezetni az autót mindkét versenyen.

Alpha Prime Racing

A csapat bejelentette, hogy a Heartbeat Hot Sauce lesz Ryan Ellis szponzora az április 23-i Talladega-i Xfinity futamon.

A csapat azt is bejelentette, hogy Kaz Grala a csapat színeiben fog versenyezni a szezonban egyes futamokon. Grala első versenye a csapatnál a tervek szerint február 26-án lesz az Auto Club Speedwayen.

A csapat azt is bejelentette, hogy a Market Rebellion hét versenyen lesz az idei szezon főszponzora. Tommy Joe Martins négy versenyen, Sage Karam két versenyen, Rajah Caruth pedig egy versenyen lesz a pilóta.

Martins Daytonában (február 19.), Texasban (május 21. és szeptember 24.), valamint Las Vegasban (október 15.) vezeti majd az autót.

Karam a Circuit of the Americas (március 26.) és az indianapolisi országúti pályán (július 30.) vezeti majd az autót.

Caruth Phoenixben (november 5.) fogja vezetni az autót.