back to top
kedd, május 21, 2024

Pennywise testvére fogja útjára indítani a NASCAR mezőnyt Talladegában

Dátum:

Megosztás:

Alexander Skarsgård személyében egy Hollywood-i ikon lesz a vasárnapi talladegai verseny Grand Marshall-ja.

- Reklám -

Alexander Skarsgård – akinek Pennywise megtestesítője, Bill Skarsgård a testvére – legfőbb feladata az lesz, hogy elkiáltsa a legszebb négy szót, amelyet egy NASCAR rajongó hallhat a talladegai verseny előtt: „Drivers, Start Your Engines”.

- Reklám -

A két nappal korábban, április 22-én, pénteken mutatkozik be a mozikban a The Northman című film.

A The Northman című film egy akciódús eposz, amely egy fiatal viking herceget követ, aki apja meggyilkolását akarja megbosszulni.

- Reklám -

Skarsgård mellett igazi Holywood-i sztárok szerepelnek a filmben, többek között Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk és Willem Dafoe.

Alexander folytatja azt a hagyományt, hogy Hollywood legjelentősebb nevei vállalják el a Grand Marshall-i feladatokat a Talladega Superspeedwayen” – mondta Brian Crichton, a Talladega Superspeedway elnöke.

Minden rajongó a lelátókon, valamint otthon nézik vagy hallgatják a közvetítést, várják, hogy hallják ezt a híres négy szót, amellyel a verseny hivatalosan is kezdetét veszi.

Skarsgård Emmy-, Golden Globe-, Critics Choice- és Screen Actors Guild-díjat nyert az HBO Big Little Lies című, Emmy-díjas minisorozatában nyújtott szerepéért, amelyben Nicole Kidman és Reese Witherspoon oldalán játszott.

További neves szerepei közé tartozik többek között a Godzilla vs. Kong, a Succession, a Hold the Dark, a Tarzan legendája, az Egy tinilány naplója, a Melankólia, a True Blood és a Generation Kill.

Valóban, ha visszatekintünk, nincs is szebb érzés annál, amikor az híres négy szó elhangzik a verseny előtt. De vajon Alexander Skarsgård be fog kerülni a legjobbak közé Talladegában?