csütörtök, február 22, 2024

Megvan, hogy mivel csábítaná el Kyle Busch-t a Chevrolet

Dátum:

Megosztás:

Erre pedig a tökéletes célpontnak a Richard Childress Racinget tartják, ahol minden igényét kielégítenék Kyle Buschnak.

- Reklám -

Sok találgatás és pletyka kering Kyle Busch jövője körül. Bár még nem erősítették meg, de van néhány lehetőség arra, hogy hova mehet, és úgy tűnik, hogy nem a Joe Gibbs Racingnél folytatja majd pályafutását 2023-tól.

- Reklám -

Egy nemrégiben adott interjúban Kyle így nyilatkozott: „Őszintén szólva mindegy, hogy előbb vagy utóbb, de amíg nem lesz bejelentés, hogy valaki más vezeti a 18-as autót, addig úgy érzem, hogy még mindig van helyem.

Arra a kérdésre, hogy beszélt-e már más csapatokkal, pozitívan válaszolt. Továbbá megemlítette, hogy jelenleg bármi lehetséges, attól függően, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

- Reklám -

A barstool sports egyik forrásukra hivatkozva azt írta, hogy „a JGR és a Toyota is felkészült és készen áll arra, hogy elbúcsúzzon Kyle-tól.

Ami, ha igaz, akkor nem maradna Toyota autó, amivel Kyle Busch versenyezhetne.

Egy másik informátor pedig a következőket állította:

„Erősen úgy vélem, hogy Kyle jövőre az RCR-hez kerül, a Chevrolet pedig érdekelt abban, hogy a Truck Series-ben partneri kapcsolatot alakítson ki a Kyle Busch Motorsporttal, és ezzel a lépéssel a Chevrolet-t bajnoki esélyessé változtassa a szériában.”

Bár Kyle Busch már többször is összetűzésbe került Richard Childress-szel, ennek ellenére a NASCAR-ban semmi sem elképzelhetetlen.

Úgy tűnik, hogy Kyle Busch az RCR-hez távozhat? Lehetséges. De akkor ez Ty Gibbs-t jelentené a JGR számára? Ismét csak talán. Végül is egyelőre ez mind csak spekuláció, és addig nem tudunk biztosat, amíg nem érkezik hivatalos megerősítés.