back to top
hétfő, július 22, 2024

Két remek szakembert is előléptetett a NASCAR

Dátum:

Megosztás:

Ben Kennedy és Steve O’Donnell is új feladatokat vállalt a NASCAR-nál.

- Reklám -

Steve O’Donnell

O’Donnellt operatív igazgatóvá léptették elő, ahol továbbra is a versenyügyeket és a versenyüzemeltetést fogja felügyelni. További felelősségi körébe tartozik majd a pályaüzemeltetés és a stratégiai fejlesztések, valamint a NASCAR tulajdonában lévő összes pálya és az ahhoz tartozó értékek, illetve a pályaelnökök és a hozzájuk tartozó rendezvények felügyelete.

- Reklám -

Több mint 25 éves NASCAR-tapasztalatával a legkülönfélébb szakágakban Steve O’Donnell kiérdemelte az egész iparág tiszteletét, és a versenyzés területén végzett együttműködő vezetése hihetetlen növekedésre készítette fel a sportágat az elkövetkező évekre” – mondta Steve Phelps, a NASCAR elnöke.

O’Donnell legutóbb a versenyfejlesztési vezetői pozíciót töltötte be, amelyre 2014-ben nevezték ki. 1996-ban csatlakozott a NASCAR-hoz, és különböző pozíciókban dolgozott, mint például marketingszolgáltatási képviselő, a sorozat marketing igazgatója, az események és műveletek ügyvezető igazgatója, a versenyüzemeltetés alelnöke.

- Reklám -

A NASCAR kiváló helyzetben van a növekedés szempontjából, és alig várom, hogy segíthessem tehetséges csapatunkat a sportágunk építéséhez szükséges munka folytatásában” – mondta O’Donnell. „Mély szenvedéllyel rajongok a NASCAR-ért, a rajongóiért és azokért, akik az iparágunkban dolgoznak. Együtt folytatjuk a példátlan együttműködést, hogy biztosítsuk sportunk sikerét.

Ben Kennedy

Kennedy, aki idősebb Bill France dédunokája, versenyfejlesztési és stratégiai vezető alelnökként tért vissza. Kennedy továbbra is felügyeli a versenynaptár fejlesztését, miközben mostantól a versenyüzemeltetés, a pályaszervizek/szállítás/bírói tevékenység, az iparági kapcsolatok, valamint a NASCAR Touring és Weekly Series felelőse lesz.

Kennedy és O’Donnell együtt fognak dolgozni a pályán belüli versenyzés és a versenyinnováció irányításában.

Ben Kennedy rövid idő alatt bizonyította, hogy innovatív, átgondolt vezető, merész ötletekkel és fáradhatatlan munkamorállal rendelkezik” – mondta Phelps. „Új szerepkörével visszatér a versenyzői gyökereihez, amelyben kétségkívül kiválóan fog teljesíteni.

Kennedy a NASCAR Truck Series győztese, és a NASCAR üzleti oldalán dolgozott, mióta 2017-ben felhagyott a versenyzéssel. Legutóbb a stratégia és innováció vezető alelnöke volt.

Izgatottan várom, hogy visszatérjek a versenyzői csapathoz, és továbbra is tanuljak a sportágunk leginnovatívabb vezetőitől” – mondta Kennedy. „Az idei szezonban a Next Gen autóval folytatott versenyzés az egyik legjobb, amit valaha láttunk. Ez valóban izgalmas időszak a NASCAR-ban, és alig várom, hogy segíthessek ennek a tehetséges csapatnak a sportágunk fejlődésében.