kedd, április 16, 2024

Justin Haley karrierje csúcsának tekinti a darlingotni harmadik helyét

Dátum:

Megosztás:

Justin Haley ugyan egyszer már nyert futamot, de most erőből volt a mezőny legelejében.

- Reklám -

2019-re kell visszaemlékeznünk, ha Haley első és eddigi egyetlen futamgyőzelmét akarjuk feleleveníteni. A Daytonában rendezett futamon az eső közeledtével egy remek taktikai húzással állt az élre, nem sokkal később pedig le is intették a versenyt és kihirdették őt győztesnek.

- Reklám -

Más volt azonban a helyzet Darlingtonban, ahol Justin Haley saját erőből küzdötte fel magát a legjobbak közé, megszerezve ezzel a 31-es Kaulig Racing valaha volt legjobb NASCAR Cup Series eredményét.

A csapat keményen dolgozott, és jó beállításokat hoztunk” – mondta Haley.

- Reklám -

Azt hiszem, valószínűleg a 20. helyen állt az autónk – nem voltam elégedett vele amikor kipakoltunk, és a 29. helyre kvalifikáltuk magunkat, ami senkinek sem jó. Ez a nap próbára tett bennünket. Tovább dolgoztunk, nem adtuk fel, és soha nem veszítettük szem elől a célt.

Nyilvánvalóan nem volt harmadik helyezett autónk, de Trent Owens és mindenki a 31-es csapatban egész nap keményen dolgozott. A végén jól sikerült az újraindítás. Egyértelműen jó futam volt a szervezetünk számára. Ez olyasmi, amire nagy szükségünk van.

Haley korábbi győzelmét egy superspeedwayen aratta, ahol nagyobb az esély egy kaotikus futamra, ezáltal az esélytelenebb versenyzőknek a sikerre. Darlington azonban egy durva és kemény pálya, amely nem sok balesetet produkál.

Hogy itt értem el karrierem legjobb helyezését – mert a karrierem legjobbjának fogom nevezni – az nagyon király.