szombat, február 24, 2024

Joey Logano-nak ELEGE VAN a superspeedway versenyekből

Dátum:

Megosztás:

Joey Logano, a Team Penske versenyzője nem meglepő módon elkeseredett volt, miután idejekorán véget ért talladegai versenye.

- Reklám -

Az egész azzal kezdődött, hogy Martin Truex Jr. a második szakaszban az újraindításnál a fékre rálépve megpróbálta közelebb húzni a mögötte jövő versenyzőket, amivel egy kicsit nagyobb lendületet tudott volna venni a külső sor.

- Reklám -

Bubba Wallace azonban pont rossz pillanatban érintkezett Joey Logano autójával, aminek következtében a 22-es autó beforgott a mezőny elé, és tömegbalesetet okozott.

Ez mindenképpen egy nagy szívás, és akkor még finoman fogalmaztam” – mondta a csalódott Logano. „Ilyen a superspeedway versenyzés. Minden egyes alkalommal ez történik. Az autók összetörnek, és higgyétek el, a következő versenyeken is roncsderbi lesz.

- Reklám -

A 22-es számú Team Penske versenyzője hangot adott véleményének, mondván, hogy a versenyzők nem élvezik a superspeedway versenyeket.

Remélhetőleg mindenki jól van, és senki sem sérült meg. Minden áldott alkalommal ilyen. Utálom őket, és szerintem a versenyzők többsége nem élvezi ezt a típusú versenyzést” – magyarázta Logano

Mindent megpróbálunk, és nagyon sokat kell kockáztatni, hogy gyors legyen a sor. Most is az volt a baj, hogy négy autó egymást tolta, és ilyenkor valaki pórul fog járni. Most én jártam szerencsétlenül.

Szerencsére jól vagyok, és ez a fontos.

A baleset miatt több versenyző, köztük Daniel Suarez, Joey Logano, Ty Dillon és Harrison Burton számára is idejekorán véget ért a délután, azonban a többiek folytatni tudták a versenyt.