vasárnap, április 14, 2024

Ez már gyerekes: Veszélyes dodzsemezés a verseny közepén

Dátum:

Megosztás:

Brad Keselowski és Austin Dillon nem ért egyet azzal, ami vasárnap délután történt közöttük a New Hampshire Motor Speedwayen.

- Reklám -

A 163. körben Kyle Busch megpördülését követő sárga zászlós periódus alatt Dillon a hátsó egyenesben Keselowski mellé hajtott, majd nekiment a 6-os számú RFK Racing autónak.

- Reklám -

Keselowski gyorsan visszavágott, és pár másodperccel később ő csapódott bele a Richard Childress Racing Chevrolet jobb oldalába.

Egyik csapat sem tudta ennek a incidenssorozatnak a miértjét. Keselowski végül hetedik lett a New Hampshire-i verseny végén, míg Dillon a 23. helyen végzett.

- Reklám -

Meleg volt az autóban, és mindannyian hagytuk, hogy az indulatok eluralkodjanak rajtunk” – mondta Keselowski az incidensről.

Egészen jó napunk volt. Büszke vagyok a csapatunkra a mai erőfeszítésért. Ez egy hullámvölgyekkel teli nap volt, és büszke vagyok a csapatomra, hogy itt tudtunk végezni.

A verseny végi interjújában Dillon utalt arra a kemény ütközésre, amit Keselowskitól kapott, tavaly augusztusban a Michigan International Speedwayen. Keselowski akkor vállalta a felelősséget a hibájáért.

Ti is láttátok, ugye? Ez csak kemény versenyzés, azt hiszem” – mondta Dillon a Keselowskival való ütközéséről New Hampshire-ben. „Az elmúlt két évben néhányszor kilökött; az egyik alkalommal nagyon keményen ütköztem.

Egyszerűen nem szeretem, ahogy bizonyos emberek versenyeznek velem, de valószínűleg nem ez a helyes módja annak, hogy sárga alatt csináljuk azt, amit csináltunk.

Keselowski azt tervezi, hogy négyszemközt beszél Dillonnal, mondván, hogy „nem kell bunkónak lennie a médián keresztül.

Dillon azt mondta: „Nem hiszem, hogy bármiről is kellene beszélnünk.