hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARElhunyt Bob Keselowski

Elhunyt Bob Keselowski

- Hirdetés -

70 éves korában elhunyt Bob Keselowski, Brian, és Brad Keselowski édesapja, legendás ARCA versenyző.

Keselowski óriási örökséget hagy maga után. Két fia, Brian és Brad továbbra is aktívan versenyeznek, előbbi háromszoros ARCA győztes, és crew chief-ként, valamint spotterként is munkálkodik, utóbbi NASCAR bajnok, és immáron csapattulajdonos.

- Hirdetés -

Bob Keselowski nevét soha nem fogják elfelejteni az ARCA Menards Series-ben. 24-szer vezethette autóját a Victory Lane-re, és 1987 és 1993 között hétszer egymás után végzett a bajnokság legjobb három helyezettje között.

“Bob Keselowski egy igazi nagybetűs versenyző volt. Imádta a sportot és egész életében megtesítette az ARCA és a NASCAR szellemét. Fáradhatatlanul dolgozott a saját csapatának fejlesztésén. Őszínte részvétünket küldjük az egész Keselowski családnak” – írta a NASCAR közleménye.

- Hirdetés -

Keselowski 1995-ben az egyik első versenyző volt, aki elkötelezte magát az újonnan alakult Truck Series mellett. 1997-ben élete egyetlen győzelmét szerezte, azonban fontos szerepet játszott a széria fejlődésében.

Versenyzői karrierjét szépen lassan az 1998-as és 99-es szezonban kezdte abbahagyni, az egyre rosszabbodó háta miatt. Ennek ellenére aktív maradt, és 2004-ben elindította fia, Brad karrierjét.

Őszínte részvétünk a Keselowski családnak.

 

- Advertisement -
SourceNASCAR
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss