back to top
szombat, május 25, 2024

Elhunyt Bob Keselowski

Dátum:

Megosztás:

70 éves korában elhunyt Bob Keselowski, Brian, és Brad Keselowski édesapja, legendás ARCA versenyző.

- Reklám -

Keselowski óriási örökséget hagy maga után. Két fia, Brian és Brad továbbra is aktívan versenyeznek, előbbi háromszoros ARCA győztes, és crew chief-ként, valamint spotterként is munkálkodik, utóbbi NASCAR bajnok, és immáron csapattulajdonos.

- Reklám -

Bob Keselowski nevét soha nem fogják elfelejteni az ARCA Menards Series-ben. 24-szer vezethette autóját a Victory Lane-re, és 1987 és 1993 között hétszer egymás után végzett a bajnokság legjobb három helyezettje között.

„Bob Keselowski egy igazi nagybetűs versenyző volt. Imádta a sportot és egész életében megtesítette az ARCA és a NASCAR szellemét. Fáradhatatlanul dolgozott a saját csapatának fejlesztésén. Őszínte részvétünket küldjük az egész Keselowski családnak” – írta a NASCAR közleménye.

- Reklám -

Keselowski 1995-ben az egyik első versenyző volt, aki elkötelezte magát az újonnan alakult Truck Series mellett. 1997-ben élete egyetlen győzelmét szerezte, azonban fontos szerepet játszott a széria fejlődésében.

Versenyzői karrierjét szépen lassan az 1998-as és 99-es szezonban kezdte abbahagyni, az egyre rosszabbodó háta miatt. Ennek ellenére aktív maradt, és 2004-ben elindította fia, Brad karrierjét.

Őszínte részvétünk a Keselowski családnak.