kedd, szeptember 26, 2023

Darlington remek visszatérés volt az élmezőnybe Reddick számára

Dátum:

Megosztás:

Két balszerencsés hét után nagy szüksége volt Tyle Reddicknek egy újabb jó szereplésre.

- Advertisement -

Tyle Reddick a második helyen ért célba a NASCAR Cup Series darlingtoni futamán, miután Joey Logano elintézte William Byront. Ez volt Reddick első top 5-ös helyezése a bristoli salakos futam óta, ahol a verseny hajrájában Chase Briscoe vakmerő manővere miatt elveszítette a győzelmet.

- Advertisement -

William nagyon jó munkát végzett az újraindításnál, hogy megelőzze Joey-t” – mondta Reddick. „Volt ott egy kis kontakt, szóval nem tudom, hogy Joey ezt adte-e vissza Williamnek. Úgy látszott, hogy Joey alulra kerül, William pedig eltűnt. Reméltem, hogy egy kicsit jobban elszáll mindkettejük lendülete, de végül nem így alakult.

Mindent összevetve, ez egy jó visszatérés volt a csapatunk számára, azaz a 8-as Chevynek. Elég korán ki kellett állnunk egy vibráció miatt, még a verseny elején, ami az egész napunkat kisiklathatta volna, de képesek voltunk talpra állni belőle.

- Advertisement -

A Talladega Superspeedwayen elért 39. hely és a Dover Motor Speedwayen hozott 30. pozíció után Reddick és társai úgy mentek Darlingtonba, hogy jól akartak teljesíteni.

A vasárnapi verseny viszonylag tiszta volt Reddick számára. A vibrációtól eltekintve, a baleseteket sikerült elkerülnie, és az autót egyben tartania. A pit-stratégiával az élre ugorva Reddick 10 kört is vezetett, mivel a csapatfőnök, Randall Burnett körülbelül 10 körrel az élen állók előtt hívta ki versenyzőjét. Az ezt követően szinte azonnal megérkező sárga zászlós megszakítás biztosította be Reddick jó pozícióját.

Darlington szórakoztató és egy frusztráló hely. Ha akár egy másodpercre is lankad a figyelmed, az egész napod felborulhat. Ez az egyik legnehezebb pálya, ahová járunk, különösen azért, ahogy próbáljuk kezelni a forgalmat, és figyeljük az autó jobb oldalát, hogy ne hagyjuk ott a falon.”

Rengeteg lehetőséged van, amikor minden egyes kanyarba bemész, szóval nagyon szórakoztató, de egyben elég frusztráló is, amíg rá nem jössz, hogy mit kell csinálni.