szombat, február 24, 2024

Csúnyán átvágta rajongóit a NASCAR többszörös bajnoka

Dátum:

Megosztás:

Tony Stewart óriási bejelentésre készült, majd kiderült, hogy az egész egy NFT projekt indulásáról szólt. A rajongók dühösek.

- Reklám -

A háromszoros NASCAR Cup Series Tony Stewart, Stewart NHRA versenyzője, Leah Pruett, és a Tony Stewart Racing közösen belépett az NFT térbe, amely az első ilyen jellegű vállalkozás a NASCAR szakág részéről.

- Reklám -

A partnerség hivatalosan augusztus 23-án indul egy limitált példányszámú dobással a TonyStewartNFTs.com weboldalon és az OpenSea-n, amely Stewart történelmi motorsport karrierjére koncentrál.

A kollekcióban különböző autók szerepelnek majd, amelyekkel Stewart az évek során a NASCAR-ban versenyzett.

- Reklám -

Mindig új és innovatív módokat keresünk arra, hogy kiemeljük a motorsportot, és egyedi élményeket nyújtsunk a rajongóinknak, és ez a partnerség az Orange Comettel éppen ezt teszi” – mondta Stewart.

Olyan világban élünk, ahol a digitális élmény fokozza az élő élményt, és ez a kollekció, amelyet a versenyzői közösség számára hoztunk létre, olyan módon ötvözi ezt a két világot, amilyet még soha nem láttunk.

Az in.hu leírása szerint az NFT (non-fungible token), azaz nem helyettesíthető zseton 2017 óta létezik, működése a Ethereum kriptovaluta blokklánc technológiáján alapul.

Az NFT képhez, animációhoz, videóhoz, hangfájlhoz kapcsolt kódsor, mely az eredetiség igazolására szolgál.

Tony Stewart NFT bejelentését követően a NASCAR közösség negatív visszajelzéseket adott, átverésnek és Ponzi-sémának nevezve azt.

A szurkolók azt várták, hogy Stewart egy új versenyzőt, a saját visszatérését, vagy egy IndyCar csapat indítását fogja bejelenteni.

Ez volt a nagy bejelentés? Úramisten…” – írta egy rajongó twitteren. „Ez még rosszabb, mintha nem lett volna semmilyen bejelentés” – értett egyet egy másik szurkoló.

Egy harmadik twitter felhasználó nem kertelt, és csak ennyit írt: „Átverés„.

A vásárlók egy valódi, dedikált tűzállóruhát is kapnak. Ha a sorozat elkelt, a 30 vásárló közül egy különleges, 2011-es kiadású, valódi NASCAR bemutatóautót kap egyvalaki.