kedd, április 23, 2024

Cody Ware törött bokával versenyez majd Talladegában

Dátum:

Megosztás:

Cody Ware mankóval és bakanccsal a jobb lábán érkezett a Talladega Superspeedwayre, miután kiderült, hogy a bokáján törés van.

- Reklám -

Ware-t a Texas Motor Speedway egészségügyi központjában látták el és engedték haza, miután a múlt hétvégi futamon nagy balesetet szenvedett, de a sérülést csak a későbbi vizsgálat során fedezték fel.

- Reklám -

A Rick Ware Racing versenyzője a héten fizikoterápiát végzett, és engedélyt kapott a vasárnapi futamon való indulásra.

Végül egy kis törés van, amit nem láttunk az első röntgenfelvételen, ami néha előfordul a friss sérüléseknél” – mondta Ware péntek délután. „Ez van, valamint néhány részleges szalagszakadás… alapvetően a bokám sérült meg a legjobban.

- Reklám -

A bal lábbal fékező Ware nem számít arra, hogy bármi gondja lesz a vasárnap délutáni vezetéssel. A héten időt töltött az autóban a csapatával, hogy biztos legyen benne, hogy kényelmesen érzi magát, és azt mondta, hogy a gázpedált könnyebb megnyomni, mint a fékpedált.

A csapatnak nem kellett nagyobb változtatásokat eszközölnie Ware pilótafülkéjében, hogy kompenzálja a sérülését.

Valószínűleg egy kicsit lassú lesz be- és kiszállni az autóba, de ezt leszámítva, ha egyszer már benn ülök, akkor ugyanolyan jól érzem magam, mint bármelyik másik versenyhétvégén” – mondta Ware. „Van egy tervünk Bill Heisellel és az OrthoCarolina srácaival, hogy biztosítsunk némi merevítést a bokámnál.

„A felfelé, és lefelé mozgással nincs problémám. Megpróbáljuk mérsékelni a balról jobbra történő mozgást, ami kicsit fájdalmas.

Ahogy Bowman is mondta tegnap, mindannyian az egészségünket akarjuk előtérbe helyezni, és nem érzem úgy, hogy a hétvégi versenyzéssel veszélybe sodornám magam. Ha így lenne, akkor csatlakoznék Bowmanhoz, és kiülnék néhány futamot, amíg a dolgok rendbe nem jönnek.