hétfő, április 15, 2024

Bubba Wallace és a Leidos újra egymásra találtak

Dátum:

Megosztás:

A 23XI Racing és Bubba Wallace régi-új támogatóra lelt, a Leidos a 2022-es szezontól kezdve kiemelt partnerként csatlakozik a csapathoz.

- Reklám -

A Leidos, a Fortune 500® technológiai, mérnöki és tudományos megoldások és szolgáltatások vezető vállalata, amely a védelmi, hírszerzési, polgári és egészségügyi piacokra összpontosít.

- Reklám -

A Leidos visszatérése a NASCAR-hoz és a támogató Bubbával korábban kialakított jó kapcsolata egy újabb előrelépés a 23XI második évében” – mondta Steve Lauletta, a 23XI Racing elnöke.

Egy olyan technológiai márka, mint a Leidos csatlakozása egy új platformot biztosít számunkra, amellyel szélesebb közönséget érhetünk el, lehetővé téve számunkra, hogy tovább építsük mind a 23XI márkát, mind pedig a Leidosszal való partnerséget.

- Reklám -

Wallace 2016 és 2017 között az Xfinity Series-ben már élvezhette a Leidos támogatását. A Cup Seriesben először 2022 március 27-én Texasban, a Circuit of the Americas pályán láthatjuk autóján régi-új partnerét.

Nagyon örülök, hogy ismét a Leidosszal dolgozhatok együtt” – mondta Bubba Wallace. „Nagyszerű volt az együttműködésünk, amikor az Xfinityben versenyeztem. Az, hogy a 23-as Camry TRD is viselni fogja a nevüket és továbbra is támogatják a karrieremet, amit a versenypályán és azon kívül a 23XI-nél teszünk, igazán nagyszerű dolog számomra. Izgatottan várom, hogy újra együtt versenyezzünk.

A Leidosról bővebben

A Leidos a Fortune 500® technológiai, mérnöki és tudományos megoldások és szolgáltatások vezető vállalata, amely a világ legnehezebb kihívásainak megoldásán dolgozik a védelmi, hírszerzési, polgári és egészségügyi piacokon. A vállalat 43 000 alkalmazottja létfontosságú küldetésekben nyújt támogatatást kormányzati és kereskedelmi ügyfelek számára. A Leidos székhelye Restonban, Virginia államban található, és a 2021. január 1-jével zárult pénzügyi évben megközelítőleg 12,30 milliárd dolláros éves bevételt jelentett.