szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBubba Wallace és a Leidos újra egymásra találtak

Bubba Wallace és a Leidos újra egymásra találtak

- Hirdetés -

A 23XI Racing és Bubba Wallace régi-új támogatóra lelt, a Leidos a 2022-es szezontól kezdve kiemelt partnerként csatlakozik a csapathoz.

A Leidos, a Fortune 500® technológiai, mérnöki és tudományos megoldások és szolgáltatások vezető vállalata, amely a védelmi, hírszerzési, polgári és egészségügyi piacokra összpontosít.

- Hirdetés -

A Leidos visszatérése a NASCAR-hoz és a támogató Bubbával korábban kialakított jó kapcsolata egy újabb előrelépés a 23XI második évében” – mondta Steve Lauletta, a 23XI Racing elnöke.

Egy olyan technológiai márka, mint a Leidos csatlakozása egy új platformot biztosít számunkra, amellyel szélesebb közönséget érhetünk el, lehetővé téve számunkra, hogy tovább építsük mind a 23XI márkát, mind pedig a Leidosszal való partnerséget.

- Hirdetés -

Wallace 2016 és 2017 között az Xfinity Series-ben már élvezhette a Leidos támogatását. A Cup Seriesben először 2022 március 27-én Texasban, a Circuit of the Americas pályán láthatjuk autóján régi-új partnerét.

Nagyon örülök, hogy ismét a Leidosszal dolgozhatok együtt” – mondta Bubba Wallace. “Nagyszerű volt az együttműködésünk, amikor az Xfinityben versenyeztem. Az, hogy a 23-as Camry TRD is viselni fogja a nevüket és továbbra is támogatják a karrieremet, amit a versenypályán és azon kívül a 23XI-nél teszünk, igazán nagyszerű dolog számomra. Izgatottan várom, hogy újra együtt versenyezzünk.

A Leidosról bővebben

A Leidos a Fortune 500® technológiai, mérnöki és tudományos megoldások és szolgáltatások vezető vállalata, amely a világ legnehezebb kihívásainak megoldásán dolgozik a védelmi, hírszerzési, polgári és egészségügyi piacokon. A vállalat 43 000 alkalmazottja létfontosságú küldetésekben nyújt támogatatást kormányzati és kereskedelmi ügyfelek számára. A Leidos székhelye Restonban, Virginia államban található, és a 2021. január 1-jével zárult pénzügyi évben megközelítőleg 12,30 milliárd dolláros éves bevételt jelentett.

- Advertisement -

Friss