szombat, június 3, 2023

BRÉKING: Noah Gragson érkezik Ty Dillon helyére 2023-ban

Date:

Share:

A Petty GMS magyar idő szerint szerda délután jelentette be, hogy 2023-ban Noah Gragson fogja vezetni a 42-es autót.

- Advertisement -

Az ülés nemrég üresedett meg, amikor a Petty GMS bejelentette, hogy nem újítja meg jelenlegi versenyzője, Ty Dillon szerződését.

- Advertisement -

Az már néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy Erik Jones több évre elkötelezte magát a csapathoz, így ő fogja vezetni a 43-as autót a jövében.

Noah Gragson eddig a NASCAR Xfinity Seriesben versenyzett főállásban, a JR Motorsports színeiben. A 24 éves versenyző 2018-ban mutatkozott be a szériában, és azóta 8 győzelmet aratott, 2021-ben pedig bajnoki második lett.

Ezen felül Gragson már bemutatkozott idén a Cup Seriesben is, a Kaulig Racing színeiben, részidőben. Az eddigi hét versenyén egy 18. hely volt az eddigi legjobb eredménye Kansasben.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.