vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBig E vezeti a Pace Car-t a Daytona 500-on

Big E vezeti a Pace Car-t a Daytona 500-on

- Hirdetés -

A WWE-szupersztár Big E vezetheti fel a mezőnyt a 64. Daytona 500 rajtjához.

A pankráció-rajongók számára ismerősen csenghet Big E neve. Az Ettore Ewen néven anyakönyvezett pankrátor egy új szerepkörben csilloghat, miután őt nevezték meg a felvezető autó hivatalos sofőrjének.

- Hirdetés -

A 35 éves Big E pankrátor karrierje előtt több sportágban is kipróbálta magát. Egyetemi évei alatt amerikai focival is foglalkozott, később pedig erőemelőként amerikai bajnoki címig vitte. A pankrációba 2009-ben kósolt bele, azóta pedig a WWE szervezet egyik legnagyobb tagjává nőtte ki magát.

A sport mellett a társadalmi szerepvállalás is fontos szerepet tölt be Big E életében. Részt vállal ugyanis a WWE zaklatásmegelőzési programjában, valamint az amerikai diákok számára szabadidős önkéntes programokat szervező Boys & Girls Clubs of Amerikca szervezetet is aktívan támogatja.

- Hirdetés -

Természetesen nemcsak a Pace Car sofőrje lesz az egyetlen ismert személyiség a hivatalos programban. A himnuszt a countrysztár, Trace Adkins fogja énekelni, míg a motorok beindítására a Hall of Fame NFL cornerback Luke Combs adja meg a parancsot. A zöld zászlót a futamot közvetítő FOX vezérigazgatója, Lachlan Murdoch lengeti meg, magyar idő szerint vasárnap 20:30-kor.

- Advertisement -

Friss