back to top
kedd, május 21, 2024

Balesete után kórházba került a Truck versenyző

Dátum:

Megosztás:

Carson Hocevart ijesztő balesete után egy helyi kórházba szállították.

- Reklám -

Hocevar a hétvégi World Wide Technology Racewayen rendezett NASCAR Truck Series futam utolsó körében szenvedett komoly balesetet. Hocevar 42-esét Derek Kraus pörgette meg, nem sokkal azután, hogy az utolsó kört jelző fehér zászlót belengették.

- Reklám -

Az eset azért volt különösen veszélyes, mert Hocevar balesetet szenvedett autóját még két érkező, Tyler Hill és Lawless Alen is eltalálta. Carson Hocevart, miután kiszállt autójából hordágyon vitték le a pályáról.

- Reklám -

A NASCAR Truck Series verseny utolsó körében, a World Wide Technology Raceway-en történt incidenst követően Carson Hocevart egy helyi kórházba szállították, ahol további vizsgálatokat végeztek a jobb alsó végtagján” – áll a Niece Motorsports közleményében. „További orvosi frissítéseket fogunk közölni, egyelőre több információt nem tudunk adni.

A pilóta üzent az érte aggódóknak

Szeretném megköszönni a rajongóknak, hogy a baleset ennyi jókívánságot küldtek – határozottan érzem a szeretetet!” – írta Hocevar a Twitteren. „Tudom, hogy mindannyian nagyon várjátok a friss híreket, de a bokámmal kapcsolatos szakorvosi eredményekre kell várnom, mielőtt azt megoszthatnám veletek. Alig várom, hogy újra a volán mögé ülhessek, és hamarosan tájékoztatlak titeket, amint többet tudok.

A 19 éves Hocevar második teljes szezonját tölti a Truck Seriesben. Az idei szezonban eddig öt top 10-es és három top 5-ös helyezést ért el, köztük egymás utáni második helyezéseket a Bristol Motor Speedwayen és a Darlington Racewayen. Tavaly Carson Hocevar az előkelő 10. helyen végzett a bajnokságban.