back to top
péntek, június 21, 2024

Az NFL legenda nem nyomja meg még a pánikgombot

Dátum:

Megosztás:

Emmitt Smith, az NFL legendás futójátékosai az idei szezonban NASCAR csapatot indított, azonban az eredmények még nem rózsásak.

- Reklám -

Smith versenyzője az a Jesse Iwuji, aki az Egyesült Államok Tengerészeti Akadémiájára járt, és jelenleg a haditengerészet tartalékos tisztje, miután hét évig aktív szolgálatot teljesített.

- Reklám -

Eddig nehéz szezonunk van. De ez az első évünk, és ez Jesse első teljes szezonja. Ez az év a tapasztalatszerzésről szól. A legjobb helyezésünk egy 27. hely volt, de ez a legutóbbi kiesésünk miatt romlott le, mivel előtte a 19. hely volt az átlagunk” – mondta Emmit Smith.

Szóval haladunk előre, de hamarosan változtatásokat fogunk végrehajtani, és remélhetőleg ezek a változtatások pozitívan alakulnak.

- Reklám -

Smith Amerika Csapatában, a Dallas Cowboys-ban töltötte legszebb éveit, ahol 3 Super Bowl-t nyert.

A Hírességek Csarnokába beválasztott játékos mezszáma a 22-es volt, azonban ezt a rajtszámot már a Penske birtokolja a NASCAR Xfinity Series-ben. Így jutottak el a 34-es számhoz.

Nem is tudtam, hogy a 34-es szám milyen nagy hatással van ránk, amíg végül meg nem kaptuk a számot, és el nem kezdtünk foglalkozni a történelmével és Wendell Scott-tal, az egyik első afroamerikai NASCAR versenyzővel.

Ő volt az első afroamerikai győztes. Ő is a 34-es autóval versenyzett, így a 34-es szám több szempontból is szimbolikus.

Smith azt is elmondta, neki miért ennyire fontos a 34-es szám.

Ez volt Walter Payton mezszáma, és ő volt az én példaképem az NFL-ben. Nagyszerű érzés, hogy mindkét legenda előtt tiszteleghetünk ezzel a rajtszámmal.