back to top
kedd, május 21, 2024

Alex Labbe a DGM Racing-nél folytatja

Dátum:

Megosztás:

Alex Labbe 2022-ben is DGM Racing csapatánál versenyez majd. Legalább 18 futamon áll rajthoz az alakulattal a NASCAR Xfinity Series-ben.

- Reklám -

A Daytona International Speedwayen a 90-es rajtszámú autót fogja vezetni, majd az Auto Club Speedwayen, a Las Vegas Motor Speedwayen és a Phoenix Racewayen a 36-osba ül át.

- Reklám -

Labbe szponzora a Can-am, a Larue Snowblowers és a VR Victoriaville lesz. A Can-am nyolc versenyen, köztük a márciusban tartandó Phoenixben, a COTA-n, Road Americán, az Indianapolis Motor Speedway épített pályáján, a Michigan International Speedway-en, Daytonában augusztusban, a Bristol Motor Speedway-en és a Charlotte Motor Speedway ROVAL-on lesz jelen.

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a DGM Racinghez” – mondta Labbe a csapat közleményében. „Bár idén csökkentjük a versenyek számát, biztos vagyok benne, hogy ez lehetővé teszi, hogy hosszú távon versenyképesebbek és sikeresebbek legyünk csapatként. Mario amióta az eszemet tudom, támogatott engem, és nem tudom eléggé megköszönni neki és Michelle-nek, amit az évek során tettek. A NASCAR-ban való versenyzés lehetősége egy valóra vált álom.

- Reklám -

A kanadai Labbe egyszer végzett a legjobb ötben és tízszer a legjobb tízben a NASCAR Xfinity Series-ben, karrierje legjobb eredményét a 2020-as Charlotte ROVAL-on érte el, amely egy negyedik helyezés volt.

Josh Bilicki a 36-os autót vezeti majd Daytonában, míg Mason Massey és Kyle Weatherman a 91-es, illetve 92-es kocsival áll rajthoz.