szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA NASCAR egyre inkább nemzetközivé válik

A NASCAR egyre inkább nemzetközivé válik

- Hirdetés -

Steve O’Donnell, a NASCAR operatív igazgatója egy nemrégiben adott interjúban beszélt arról, hogy milyen irányba halad a sportág.

Beszélt a nemzetközivé válás lehetőségéről, és arról, hogy Daniel Suarez győzelme milyen lendületet adhat ennek. Érdemes megemlíteni, hogy a NASCAR valóban globális jelenléttel rendelkezik, hiszen ott a Whelen Euro Series és más versenysorozatok.

- Hirdetés -

O’Donnell azt mondta: “Úgy gondolom, hogy mindenhol ott kell lenned. Láthattad, hogy egyre inkább nemzetközivé válunk. Daniel győzelme biztosan segít ebben. Van egy sorozatunk Mexikóban, van egy kisebb sorozatunk Európában, Kanada is fontos piac. Bárhová mehetünk, hogy segítsük a márka és a sportág növekedését, és új gyártókkal ismertessük meg azt.

A NASCAR elsődleges célja, hogy több gyártót vonzzon. Ennek első lépése a Next Gen autó bevezetése volt az év elején. Az illetékesek azt remélik, hogy az új autókkal sikerül néhány új gyártót elcsábítani, hogy felélénkítsék a versenyt. Természetesen még van néhány megoldásra váró probléma, miközben a versenyzők folyamatosan alkalmazkodnak az autóhoz és az új szabályokhoz. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Next Gen autók még sokáig a rajtrácson lesznek. Ez tehát rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy a felmerülő esetleges problémákat kiküszöböljék.

- Advertisement -

Friss