péntek, szeptember 22, 2023

VIDEÓ: A melegben kigyulladt a versenycsapat kamionja

Dátum:

Megosztás:

A Hendrick Motorsports egy tartalék kamiont küld az Indianapolis Motor Speedwayre, miután a versenyautót szállító jármű csütörtökön kigyulladt.

- Advertisement -

A csapat egyik képviselője a RACER-nek elmondta, hogy egy generátor okozta a tüzet, amelyet a versenypályán kívül észleltek.

- Advertisement -

William Byron 24-es Hendrick Motorsports Chevrolet-je nem sérült meg a tűzben, de a csapat a tartalék szállítójárműből fog dolgozni.

A NASCAR engedélyezi a csapatnak, hogy ma este a garázsba állítsák az autót, és az elsődleges szállítójárműből is kicseréljék a szükséges felszerelést.

- Advertisement -

A NASCAR Cup Series csapatai helyi idő szerint péntek reggel parkolhatnak és pakolhatnak le a kamionról, a garázs helyi idő szerint 12:30-kor nyit, és ezt követően kerül sor az autó ellenőrzésre.

A NASCAR – Xfinity és Cup – ezen a hétvégén az NTT IndyCar Series-szel osztozik az indianapolisi épített pályán.

A Cup Series csapatainak csak szombat reggel kezdődik a program, amely a vasárnap esti versenyben csúcsosodik majd ki.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.