szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapIndyCarSzigorít a széria Romain Grosjean és Graham Rahal miatt

Szigorít a széria Romain Grosjean és Graham Rahal miatt

- Hirdetés -

A Barber Motorsport Parkban történt Graham Rahal és Romain Grosjean közötti heves összecsapást követően szigorít majd az IndyCar.

Rahal a futam után erős szavakkal illette riválisát, sőt azt is kilátásba helyezte, hogy ha az IndyCar nem bünteti meg Grosjeant, akkor saját kezébe fogja venni a dolgokat.

- Hirdetés -

Biztosra fogunk menni, és foglalkozni fogunk azzal, amivel foglalkozni kell a Barber után. Meg fogunk bizonyosodni arról, hogy minden versenyző betartja majd a szabályokat” – mondta Jay Frye, az IndyCar elnöke a RACER-nek.

Az IndyCar versenyirányító csapata úgy döntött, hogy nincs szükség intézkedésre, miután Grosjean kétszer is érintkezett Rahallal ugyanabban a kanyarban. Frye szerint a sorozat nem tudott hibát találni az ügyben, ezért nem szabtak ki büntetést.

- Hirdetés -

Nehéz a szándékosságot elbírálni egy ilyen esetben, akár az volt, akár nem” – mondta. “Megpróbáltunk nagyon következetesek lenni abban, ahogyan az elmúlt években bíráskodtunk, és nem tervezzük, hogy másképp bíráskodjunk, mint az elmúlt hat-hét évben.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss