vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarReddick is érdeklődik az Indy 500 iránt

Reddick is érdeklődik az Indy 500 iránt

- Hirdetés -

Kyle Larson kijelentései után Tyler Reddick is csatlakozott az Indianapolis 500 iránt érdeklődők listájához.

Az, hogy a NASCAR-pilóták érdeklődésüket fejezik ki “A versenyzés legnagyobb látványossága” iránt, nem újdonság, néhányan, mint például a regnáló Cup-bajnok Kyle Larson is hatalmas rajongója az eseménynek.

- Hirdetés -

Kurt Busch 2014-ben az Andretti Autosporttal indult az eseményen, ahol a hatodik helyen végzett, és a legjobb újoncnak járó elismerést szerzett. Idén a hétszeres Cup-bajnok Jimmie Johnson a Chip Ganassi Racinggel vág neki az Indy 500-nak.

Reddick jelenleg arra készül, hogy a 8-as rajtszámú Richard Childress Racing Chevrolet volánja mögé üljön a hétvégi NASCAR Cup Series All-Star versenyen a Texas Motor Speedwayen.

- Hirdetés -

Azonban egy pénteki sajtójékoztató során megkérdezték az érdeklődési szintjéről, mivel ugyanabból az államból származik, amely sokak versenyzőt ad az IndyCar mezőnyének.

Nem hátrafelé nézek. Tehát nem azt mondom, hogy mi lett volna ha, hanem azt, hogy mikor fog megtörténni?” – mondta Reddick, aki 87 indulással rendelkezik a Cup Series-ben.

Fiatal vagyok. Sosem jártam igazán ezt az utat. Tudod, úgy nőttem fel, hogy sokat versenyeztem salakon, dirt versenyeken nyitott karosszériás autókban, de az Indy 500 mindig nagyon izgalmas időszak; mivel körülbelül ugyanabban az időben van, mint a (Coca-Cola) 600-as verseny.

Eddig csak távolról követtem az eseményt, de nagyon tisztelem és csodálom azt a nagyfokú elkötelezettséget, amit a versenyzők minden egyes körben tanúsítanak, azt, hogy milyen fizikai igénybevételnek vannak kitéve ezek az autók és versenyzők, a mentális oldaláról már nem is beszélve a dolgoknak.

Reddick elismerte, hogy bármiben szívesen kipróbálná magát a jövőben.

Jelenleg aszfalton és a NASCAR-ban versenyzek, de imádom a versenyzés minden fajtáját, és természetesen szívesen ülnék egy IndyCar-ba, ha valaha is adódna rá lehetőség.

“Annyi biztos hogy én sem szeretném, ha nem lennék versenyképes. Ismerem magam, ha belevágnék, nagyon sok munkát szeretnék beletenni. Szóval, nehéz lenne nekiállni a dolognak a Cup Series mellett.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss