kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarMcLaughlin készen áll visszatérni a Bathurst 1000-re

McLaughlin készen áll visszatérni a Bathurst 1000-re

- Hirdetés -

Scott McLaughlin kijelentette, hogy jó eséllyel el fog indulni az idei Repco Bathurst 1000-en a Shell V-Power Racing Team versenyzőjeként.

Tavaly az IndyCar Series-ben a Team Penske csapatnál vállalt kötelezettségek és a koronavírus okozta utazási korlátozások miatt McLaughlin nem indulhatott az év legjobban várt Supercars versenyén.

- Hirdetés -

Ez volt az első alkalom a 2012 óta, hogy az új-zélandi nem állt rajthoz.

Most, hogy a nemzetközi határkorlátozások enyhülnek, és kedvező az IndyCar naptára, McLaughlin bízik abban, hogy még ebben az évben vissza tud térni gyökereihez, és a Dick Johnson Racinghez.

- Hirdetés -

A 28 éves versenyző azonban elismeri, hogy az IndyCar Series programja elsőbbséget élvez nála.

Úgy tűnik, hogy amikor vége az én szezonomnak után rögtön oda tudunk menni. Az időpontok a jelenlegi állás szerint illeszkednek, úgyhogy bizakodó vagyok” – mondta Scott McLaughlin a Speedcafénak.

Nyitva áll a naptárban az az időszak, de ha esetleg egy IndyCar tesztelés, vagy bármilyen, a szériával kapcsolatos kötelezettség közbejön, akkor az lesz a prioritásom. Mint mondtam, nálam az IndyCar az első.

Hogy pontosan kik lesznek csapattársai a DJR-nál, még nem tudni. A DJR 2022-es bejelentett versenyzői Will Davison és Anton de Pasquale.

A Team Penske versenyzőjének második IndyCar szezonja a tervek szerint szeptember 11-én, Laguna Secában ér véget. A Bathurst 1000-re alig egy hónappal később, október 9-én kerül sor.

- Advertisement -
SourceSpeedcafe
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss