szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapIndyCarDanica Patrick előtt kicsinylette le az IndyCar-t a brit műsorvezető

Danica Patrick előtt kicsinylette le az IndyCar-t a brit műsorvezető

- Hirdetés -

James Corden brit műsorvezető Danica Patrick előtt viccelődött az IndyCarral, de szerencsére a visszavonult versenyző jól kezelte a helyzetet.

A Miami GP-n óriási sztárparádé kerekedett, hiszen rengeteg amerikai híresség jelen volt a Forma-1 idei első amerikai versenyén.

- Hirdetés -

A teltházas Miami Nagydíjon ott például Michael Jordan – aki félig hivatalos szerepben volt jelen, hiszen a NASCAR-ban ő a 23XI Racing társtulajdonosa, és néhány nappal ezelőtt Pierre Gasly-val egy NASCAR-os lehetőségről is tárgyaltak – Tom Brady és David Beckham is.

Köztük volt a korábbi IndyCAR-pilóta Danica Patrick, aki a Sky Sports F1 meghívott elemzője volt, valamint a talk show műsorvezető James Corden is.

- Hirdetés -

Mint kiderült, sok motorsportrajongó felháborodott Corden viselkedésén.

Ennek oka az volt, hogy több IndyCarral kapcsolatos viccet is elsütött. Arra is célzott, hogy rendkívül könnyű IndyCAR-autót vezetni. Tekintettel arra, hogy Patrick maga is egykori versenyző és győztes, a rajongók tiszteletlennek és ízléstelennek találták a vicceit.

Corden definíciója szerint az IndyCar nem más, mint egy négy kanyarral rendelkező pályán egy irányba való körözés, és “erre én is képes lennék“. Így aztán azzal viccelődött, hogy nagyon könnyű versenyezni.

Egyesek azt javasolták, hogy a versenyző álljon bosszút a talk show műsorvezetőn. Ennek érdekében beültethetné őt egy kétüléses autóba, és elvihetné egy körre. A rajongók azt remélték, hogy egy ilyen mutatványtól valószínűleg halálra rémülne.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss