szombat, február 24, 2024

Tomy Brady is szponzorálja az aranyszínű Porschét

Dátum:

Megosztás:

Londonban bemutatta az FIA hosszútávú világbajnokságában induló JOTA istálló az új festését, amelyen az NFL történetének egyik (vagy a) legjobb játékosának ruházati cége, a BRADY is szerepel támogatóként. Külön kollekciót is készítettek a WEC-ben való részvétel kapcsán.

- Reklám -

Régóta kedvelem az autóversenyzést, és a cégem számára hihetetlenül izgalmas lehetőség, hogy a Hertz Team JOTA partnere lehet” – így fogalmazott Tom Brady az együttműködés kapcsán.

- Reklám -

A Le Mans-i 24 órás verseny és a WEC előző kiírásának LMP2-es kategóriájában diadalmaskodó brit csapat a Porsche új, LMDh-szabvány szerint készült, 963 kódjelű autójával indul a Hypercar kategóriában.

Ők az elsők, akik ügyfélként megkapják a márkától a kocsit (a gyári istállók már kipróbálták élesben a Daytonai 24 óráson), de a WEC első állomásán, a március közepi sebringi futamon még nem állnak rajthoz vele, mert időre van szükség az autó felkészítéséhez. Az istálló pilótái António Félix da Costa, Will Stevens és Yifei Ye lesznek. A csapat ugyanakkor az ORECA versenyautóival részt vesz a sebringi futamon.

- Reklám -

Az arany színű festést a százéves Le Mans-i viadal apropóján választotta a JOTA, a múlt kiválóságai előtt is tisztelegve.

A Penske Porsche 963-asai a 14. és a 42. helyen végeztek az IMSA első állomásán Daytonában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JOTA (@jota_sport) által megosztott bejegyzés