csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIMSAIdén már teljes szezont fut az Inception az IMSÁ-ban

Idén már teljes szezont fut az Inception az IMSÁ-ban

- Hirdetés -

2021-ben még csak a szezonzárón indult, az IMSA idei szezonjában viszont a tervei szerint minden futamon ott lesz az Inception Racing.

A brit Inception Racing tavaly még csak a szezonzáró Petit Le Mans-on indult egy autóval. Road Atlantán végül a Brendan Iribe-Frederik Schandorff-Ben Barnicoat trió tizenkettedikként zárt kategóriájában, miután belekeveredett egy balesetbe. Iribe 2022-ben is a csapat tagja lesz, váltótársát alapesetben Ollie Milroynak hívják majd. Schandorff tavaly a családi okok miatt távol maradó Milroy helyére ugrott be, ő most a harmadik versenyző lesz a szezonnyitó daytonai 24 óráson. A csapat negyedik versenyzője Jordan Pepper, aki a spái 24 óráson ült az Inception McLarenjében.

- Hirdetés -

Shaun Goff csapatfőnök szerintnincs is jobb alkalom a szezonkezdésre, mint egy ilyen ikonikus verseny, mint a daytonai 24 órás. Az IMSA-debütálásunkat mindössze néhány hónapja ejtettük csak meg, így nagyon várjuk már, hogy ismét formába lendülhessünk. 2021 sajnos túl korán ért véget, miután a kyalami fordulót törölték. Így most már nagyon várjuk a szezonkezdést Daytonában.

Az Inception mellett McLarennel megy a Crucial Motorsports is, amely konkrétan Daytonában szerepel először az IMSA mezőnyében. A csapat autóját Paul Holton, Lance Bergstein, Jon Miller és Patrick Gallagher vezeti majd. Közülük Holtonnak van a legtöbb tapasztalata Amerikában, ugyanis ő vezette Ben Barnicoat és Rob Bell mellett a csapat autóját az IGTC indianapolisi nyolc órásán.

- Advertisement -

Friss