back to top
péntek, június 21, 2024

Felesége betegágya mellé kényszerül a bajnok a várva várt autóverseny helyett

Dátum:

Megosztás:

- Reklám -

Will Power a SunEnergy1 Mercedesével indult volna a Daytonai 24 óráson, de végül felesége miatt visszalépett a versenytől.

Bajnokok keringője lesz idén Daytona híres versenyein

- Reklám -

A frissen kétszeres bajnokká avatott Will Power egy hétig volt a kórházban felesége, Elisabeth mellett, aki intenzív osztályra került, hátműtétje után. Az ausztrál pilóta emiatt a következő hetekben inkább otthon marad, hogy segítse felesége felépülését és közben vigyázzon hatéves fiukra is.

- Reklám -

„Szerencsétlen időzítés, de azok után, amin Liz keresztül ment és még megy is, mellette van a helyem, amíg újra talpra nem áll.” – nyilatkozta Power a motorsport.com-nak.

„Kennyt [Habul, a csapatfőnök és egyben az egyik pilóta] végig tájékoztattam a fejleményekről. Mindenben támogatott és nagyon megértő volt, egyetért velem abban, hogy Liz mellett kell lennem. Kívánom, hogy ő, valamint Axcil [Jefferies], Fabian [Schiller] és az egész csapat szerencsés legyen, és hazahozzák azokat a Rolexeket.”

Rövid határidő alatt máris sikerült találni helyettest, a Mercedes egyik gyári pilótája, a tavaly a DTM-be berobbanó Luca Stolz lesz a negyedik versenyző.