back to top
csütörtök, június 20, 2024

Új dimenziót hoz az NVIDIA Reflex az iRacingbe

Dátum:

Megosztás:

Bejelentették, hogy az iRacing is csatlakozik azon játékok közé, amely használni tudja majd az NVIDIA Reflex funkcióját.

- Reklám -

A legújabb 30-as szériaszámú grafikus kártyasorozat 2020-as megjelenésével egy új hardver/szoftver megoldás is bevezetésre került, az NVIDIA Reflex.

- Reklám -

Ez a fejlesztés, amely a GeForce GTX 900 és magasabb specifikációjú NVIDIA videokártyákhoz érhető el, hatalmas előnyt jelent a játékosok számára.

Az NVIDIA Reflex a GPU, a G-SYNC kijelző és a szoftveres technológiákat használja ki a válaszidő csökkentése érdekében a versenyzős játékokban.

- Reklám -

A válaszidő csökkentése kritikus fontosságú a kompetitív játékosok számára, mivel lehetővé teszi, hogy a PC és a kijelzők gyorsabban reagáljanak a kormány mozdulatokra.

A Reflex szoftveres és hardveres optimalizációkkal aktívan csökkenti a válaszidőt, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az egyszerűen használható Reflex Analyzer segítségével megtalálják a legalacsonyabb késleltetési beállításokat.

Az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Show során az NVIDIA bejelentette, hogy 7 új játék került be a támogatott címek listájára – köztük az iRacing is.

Fontos hozzátenni, hogy a játékosoknak rendelkezniük kell G-SYNC tudású kijelzővel is.