szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapE-SportÚj dimenziót hoz az NVIDIA Reflex az iRacingbe

Új dimenziót hoz az NVIDIA Reflex az iRacingbe

- Hirdetés -

Bejelentették, hogy az iRacing is csatlakozik azon játékok közé, amely használni tudja majd az NVIDIA Reflex funkcióját.

A legújabb 30-as szériaszámú grafikus kártyasorozat 2020-as megjelenésével egy új hardver/szoftver megoldás is bevezetésre került, az NVIDIA Reflex.

- Hirdetés -

Ez a fejlesztés, amely a GeForce GTX 900 és magasabb specifikációjú NVIDIA videokártyákhoz érhető el, hatalmas előnyt jelent a játékosok számára.

Az NVIDIA Reflex a GPU, a G-SYNC kijelző és a szoftveres technológiákat használja ki a válaszidő csökkentése érdekében a versenyzős játékokban.

- Hirdetés -

A válaszidő csökkentése kritikus fontosságú a kompetitív játékosok számára, mivel lehetővé teszi, hogy a PC és a kijelzők gyorsabban reagáljanak a kormány mozdulatokra.

A Reflex szoftveres és hardveres optimalizációkkal aktívan csökkenti a válaszidőt, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az egyszerűen használható Reflex Analyzer segítségével megtalálják a legalacsonyabb késleltetési beállításokat.

Az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Show során az NVIDIA bejelentette, hogy 7 új játék került be a támogatott címek listájára – köztük az iRacing is.

Fontos hozzátenni, hogy a játékosoknak rendelkezniük kell G-SYNC tudású kijelzővel is.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss