back to top
vasárnap, június 23, 2024

Megérkezett a várva várt Los Angeles Coliseum az iRacingbe – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A Los Angeles Coliseum mellett azonban fontos frissítést kaptak az iRacing felhasználók a NASCAR Next Gen autókra is.

- Reklám -

A szerdai iRacing patch, nem tartalmaz túl sok mindent, de fontos a szimulációs platform jövője szempontjából – írja a Traxion.gg.

- Reklám -

A február 6-i szezonnyitó Clash versenyre a NASCAR-ral közösen fejlesztett Los Angeles Memorial Coliseum rövid pálya ma már hivatalosan is birtokba vehető az iRacingben.

Már a decemberi bejelentéskor is ezen a platformon készültek el a renderek a NASCAR új, stadion-pályájáról.

- Reklám -

Sőt, az előkészítő munka nagy része az iRacing embereivel és az általuk alkalmazott technológiával együtt történt.

Ennek segítségével a helyszínt laser scannelték, létrehozták, megépítették és átalakították, valamint folyamatosan tesztelték az eNASCAR Coca-Cola iRacing Series versenyzőkkel, hogy elkészüljön a végleges változat.

Az eNASCAR versenyzői közül sokan jövő kedden (február 1-jén) saját összecsapásukkal indítják a 2022-es szezont a helyszínen.

A szimulátor szerdai kiegészítése a NASCAR Cup Series versenyzőinek is lehetőséget ad arra, hogy kipróbálják az új pályát, mielőtt a valódi versenyre sor kerülne.

Ráadásul a NASCAR Next Gen autók is frissítve lettek, melyek a valós tesztelési sorozat során sok finomításon estek át, így immáron a módosított hátsó szárny, és a 670 lóerős motorok is rákerültek a NASCAR Next Gen autókra.

E-Sport rovatunk partnere a Magyar iRacing HQ.