csütörtök, június 1, 2023

Hamarosan érkezhet az eső az iRacingbe – KÉPEK

Date:

Share:

Greg Hill, az iRacing alelnöke pénteken egy kis frissítést tweetelt az eső jövőbeli bevezetésével kapcsolatban az iRacing platformon.

- Advertisement -

A fotót – melyen két Formula Vee egymás mellett halad az Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, más néven Imola célegyenesében – Kevin Combs, a Tech Art Director osztotta meg vele.

- Advertisement -

A pálya egyes részei nedvesebbek voltak, mint mások, például a boxutca kijáratánál lévő rész elég nedves volt ahhoz, hogy a pálya előtt álló tornyon lévő Dekra logók visszatükröződjenek.

A legfontosabb, hogy a láthatósági tényező a képek alapján a fejlesztési folyamat végén áll. A két autó mögött jól látható a vízpermet. Az autókon túl a pálya többi része mintha ködbe burkolózna az égbolt pedig tökéletesen illik a borús körülményekhez.

Feltételezhető, hogy a végeredménynek teljesen dinamikusnak is kell lennie, reagálva más tényezőkre is, mint például a nappali fény kontra éjszaka, a páratartalom, a levegő és a pálya hőmérséklete, és az összes többi, az iRacing dinamikus pályamodelljén keresztül már beprogramozott részletre.

Egyelőre a fejlesztésnek nincs megjelenési dátuma. Ennek ellenére már csak a kép alapján is sokkal csiszoltabbnak tűnik az eső, mint fél évvel ezelőtt, amikor először bejelentették azt.

A traxion.gg újságírója szerint általában az iRacing emberei nem dobnak ki ilyen apró részleteket, hacsak nem közeleg a bejelentés. A 2022-es év második szezonja pedig hamarosan itt lesz… Lehet, hogy a következő buildben már valamiféle béta- vagy próbaverzió is elérhető lesz?

Korábban már megírtuk, hogy mekkora segítséget nyújtott az iRacing a Los Angeles Coliseum létrehozásában, és látható, hogy a fejlesztők nem ülnek a babérjaikon, akár már néhány héten belül jöhet a következő újítás.

E-Sport rovatunk partnere a Magyar iRacing HQ.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.