csütörtök, április 18, 2024

VIDEÓ: NASCAR gyorsaságú tolvajok randalíroztak egy bevásárlóközpont parkolójában

Dátum:

Megosztás:

Egy bevásárlóközpont parkolójába NASCAR szerelőket meghazudtoló gyorsasággal loptak le egy Corvette-ről kereket a tolvajok.

- Reklám -

A NASCAR boxcsapatának tagjai arról híresek, hogy a lehető leggyorsabban eltávolítják és kicserélik a gumikat.

- Reklám -

Nemrégiben azonban egy banda tagjai olyan gyorsan hajtottak végre kerékcserét, hogy ha nem a börtönbe mennének miatta, akkor valószínűleg felajánlanának nekik egy helyet egy NASCAR csapatnál.

Egy Tesla rögzítette a felvételeket, amelyeken két férfi kiugrik egy autóból, és elkezd egy emelőt használni egy parkoló fehér C7 Corvette-en.

- Reklám -

Ám abban a pillanatban, amikor felemelték az autót, megszólalt a riasztó, a videón nem lehetett hallani a hangot, de a villogó fényekből erre lehetett utalni.

Ennek következtében a tolvajok pániküzemmódba kapcsoltak, és felgyorsították a lopás folyamatát. A harmadik férfi gyorsan kiugrott az autóból, és mindhárman együtt távolították el a 700 dollár értékű (átszámítva közel 300 000 Ft) kereket.

A trió 60 másodperc alatt összekaparta az értékes a zsákmányt, és a lehető leggyorsabban elzúgott a helyszínről. A bűncselekmény fényes nappal történt a texasi Southlake-ben.