back to top
vasárnap, június 23, 2024

Hihetetlen: Hailie Deegan idén is bevállalja!

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan, Tony Stewart és Matt Kenseth is ott lesz a Superstar Racing Experience versenyzői között idén.

- Reklám -

Stewart, aki társalapítója volt a sorozatnak és tavaly megnyerte a bajnokságot, ismét a teljes szezonban versenyez majd.

- Reklám -

Deegan a Stafford Motor Speedwayen és az I-55 Racewayen indul majd el. Jelenleg második szezonját tölti a NASCAR Camping World Truck Series-ben, és egy top 10-es helyezése van a World Wide Technology Raceway-en.

Kenseth a Nashville Fairgrounds Speedwayen, az I-55-ön és a Sharon Speedwayen csatlakozik az SRX-hez – írja a FrontStretch.

- Reklám -

A trió a nyári sorozat legújabb megerősített tagjai, hiszen a múlt héten Ryan Newman, Bobby Labonte, Michael Waltrip és Greg Biffle is bejelentette, hogy indul az SRX-ben.

Szintén teljes szezont fut majd Paul Tracy, Marco Andretti és Ryan Hunter-Reay, valamint rajtuk kívül Tony Kanaan, Ernie Francis Jr., Helio Castroneves és Josef Newgarden is – ők korlátozott számú versenyen fognak indulni.

Érdemes lesz megnézni majd Paul Tracy és Hailie Deegan párharcát, hiszen a tavalyi évben egyszer nagyon összeakaszkodtak.

A fiatal hölygversenyző „világ leggyorsabb negyedmérföldes oválján”, a wisconsini Slinger Speedway-en versenyzett az SRX Series-ben, és bizony megpördítette Paul Tracy-t.

Az esetből ütközés, és elég nagy balhé lett, mivel Tracy kiesett. A futam után a 2003-as CART bajnok felkereste Deegant és beolvasott neki.

Annyi biztos, hogy idén sem lesznek unalmasak a versenyek. Az SRX június 18-án indul a Five Flags Speedwayen.