back to top
kedd, május 21, 2024

Grosjean szerint Leclerc egy másik bolygóról jött

Dátum:

Megosztás:

Romain Grosjean időt tudott szakítani sűrű hétvégéjén annak, hogy megnézze a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat.

- Reklám -

Grosjean a videója elején elmondta, hogy nem volt neki ez egyszerű, hiszen Long Beach-i idő szerint este 10 órakor kezdődött a verseny úgy, hogy neki másnap reggel már bemelegítő edzése volt az IndyCar mezőnnyel.

- Reklám -

Az Andretti Autosport versenyzője ugyanakkor megnézte a futamot, és nagyon elismerően nyilatkozott a Ferraris Charles Leclerc-ről.

Leclerc olyan volt a hétvégén, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Pole pozíció, leggyorsabb kör, és a verseny összes körét ő vezette. Egyszerűen legyőzhetetlen volt” – mondta Romain Grosjean.

- Reklám -

Teljesen le vagyok nyűgözve a Ferrari és Charles teljesítményétől.

Grosjean hozzátette, hogy reményei szerint a Ferrari fent tudja majd tartani szezon eleji formáját a további versenyeken.

Remélem tudnak majd megfelelő ütemben fejleszteni. Alig várom már, hogy Imolában láthassam őket versenyezni, a hazai pályájukon. Az biztos, hogy nagy nyomás lesz rajtuk.

A francia pilóta párhuzamot húzott George Russell és saját teljesítménye között. A hétvégi Long Beach-i verseny után Grosjean elismerte, hogy nem akart mindent egy lapra feltenni a futam végén, hiszen a szeme előtt a bajnoki cím lebeg.

Russell nem a leggyorsabb autóban ül, mégis a második a bajnokságban. Ez is mutatja, hogy célba kell érned, ha versenyben szeretnél lenni a bajnoki címért.