back to top
vasárnap, július 21, 2024

Elképesztő! Beleharapott a versenyző hajójába egy aligátor – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Az NHRA gyorsulási versenyek egyik sztárversenyzője nem hitt a szemének, amikor egy aligátor ráharapott a távirányítós hajójára.

- Reklám -

Nem véletlenül hívják Gatornationalsnak a versenyt.

- Reklám -

Az NHRA Camping World Drag Racing Series versenyzői rengeteg vad incidenst láttak már az évek során, de a Top Fuel versenyző Alex Laughlinnak „élete egyik legőrültebb élménye” volt, ahogy ő fogalmazott pénteken a floridai Gainesville Raceway-en.

Miközben várakozott az esős időszak alatt – ami miatt az NHRA illetékesei törölték az Amalie Oil Gatornationals kvalifikációjának nyitónapját – Laughlin úgy döntött, hogy előveszi rádióvezérelt hajóját, és kipróbálja azt egy méretes pocsolyán, amely a garázs részén kialakult.

- Reklám -

Egy Facebook-bejegyzésben, amelyet a „#gatoratemyboat” (azaz: azaligátormegetteahajómat) felirattal egészített ki, Laughlin leírta, hogy egy aligátor bukkant elő a vízből, és elrágta a hajóját.

Itt a Gatornationals pénteki esőnapja, és a Wally-World-be tett kirándulásom az RC hajóért és az esőcsizmákért megkoronázta a napot!

Egy körülbelül 160-170 cm hosszú aligátor van a vízben a garázsunk mellett, ahol az szuper új járgányomat vezettem.

Nos… Mr. Aligátor úgy döntött, hogy átmegy és megeszi a hajóm!!! Elkapta, a szemembe nézett, és lassan leereszkedett, mint egy tengeralattjáró, majd kb. 10 másodperccel később a csónak visszaúszott a felszínre! Visszahajtottam a csónakot a partra, és jól van!!!” – írta Laughlin.

Nagyjából ennyi volt a legtöbb akció az első két és fél napban az NHRA Camping World Drag Racing Series úgynevezett „keleti parti nyitóversenyének” esővel tarkított 53. kiadásán.