szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionElképesztő! Beleharapott a versenyző hajójába egy aligátor - VIDEÓ

Elképesztő! Beleharapott a versenyző hajójába egy aligátor – VIDEÓ

- Hirdetés -

Az NHRA gyorsulási versenyek egyik sztárversenyzője nem hitt a szemének, amikor egy aligátor ráharapott a távirányítós hajójára.

Nem véletlenül hívják Gatornationalsnak a versenyt.

- Hirdetés -

Az NHRA Camping World Drag Racing Series versenyzői rengeteg vad incidenst láttak már az évek során, de a Top Fuel versenyző Alex Laughlinnak “élete egyik legőrültebb élménye” volt, ahogy ő fogalmazott pénteken a floridai Gainesville Raceway-en.

Miközben várakozott az esős időszak alatt – ami miatt az NHRA illetékesei törölték az Amalie Oil Gatornationals kvalifikációjának nyitónapját – Laughlin úgy döntött, hogy előveszi rádióvezérelt hajóját, és kipróbálja azt egy méretes pocsolyán, amely a garázs részén kialakult.

- Hirdetés -

Egy Facebook-bejegyzésben, amelyet a “#gatoratemyboat” (azaz: azaligátormegetteahajómat) felirattal egészített ki, Laughlin leírta, hogy egy aligátor bukkant elő a vízből, és elrágta a hajóját.

Itt a Gatornationals pénteki esőnapja, és a Wally-World-be tett kirándulásom az RC hajóért és az esőcsizmákért megkoronázta a napot!

Egy körülbelül 160-170 cm hosszú aligátor van a vízben a garázsunk mellett, ahol az szuper új járgányomat vezettem.

Nos… Mr. Aligátor úgy döntött, hogy átmegy és megeszi a hajóm!!! Elkapta, a szemembe nézett, és lassan leereszkedett, mint egy tengeralattjáró, majd kb. 10 másodperccel később a csónak visszaúszott a felszínre! Visszahajtottam a csónakot a partra, és jól van!!!” – írta Laughlin.

Nagyjából ennyi volt a legtöbb akció az első két és fél napban az NHRA Camping World Drag Racing Series úgynevezett “keleti parti nyitóversenyének” esővel tarkított 53. kiadásán.

- Advertisement -
SourceAutoweek
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss