back to top
kedd, július 23, 2024

Andretti egy 25 éves nőhöz hasonlította az F1-es McLarent

Dátum:

Megosztás:

A McLaren Racing vezérigazgatója, Zak Brown teljesítette ígéretét, miszerint Mario Andretti egy modern McLaren Forma-1-es gépet vezethet. Erre ezen a hétvégén Laguna Secában került sor.

- Reklám -

Andretti gyakran kap meghívást egykori autóinak bemutató-szintű vezetésére. Azonban lehetőség, hogy kipróbálhasson valami újat, frisset és gyorsat, számára is új izgalmakat rejtett.

- Reklám -

„Sokuknak ez olyan, mintha egy régi barátnővel randiznának” – mondta, utalva egykori autóniak vezetésére utalva, majd a modern-kori F1-es autóra célozva így folytatta: „De ez olyan, mintha egy 25 éves nővel randiznék. Még sosem csináltam ilyet, de igen, ezzel az autóval hajlandó vagyok megtapasztalni.”

Miután megtett pár kört a McLarennel, így nyilatkozott a Racernek:

- Reklám -

„Az egész a megfelelő váltáson múlik, és a probléma egy része számomra az volt, hogy a sisakom a kormánnyal egy vonalban volt. Nem láttam a számokat a visszaváltásnál. Néhány kanyarban jól sikerült, máshol nem.”

„Általánosságban azonban ez az, amire számítottam. Ez egy édes érzés vezetőként, nagyon kielégítő. Az autó csak azt teszi, amit tennie kell.”