péntek, december 1, 2023

Ez durva! Elektromos Dodge lesz a Fast & Furious főszereplője

Dátum:

Megosztás:

Egy elektromos Dodge Charger-t láttak a közelgő film forgatásán, ami arra utal, hogy a főszereplő már ezzel az autóval fog száguldozni.

- Advertisement -

A legújabb videók és fotók a Fast & Furious franchise következő részének forgatásáról – a sorozat 10. filmjéről, amely a „Fast-X” címet viseli majd – felfedtek egy listát azokból a járművekből, amelyek a neves autós filmes franchise-ban szerepelhetnek – írja a carscoops.

- Advertisement -

A Los Angeles Angelino Heights negyedében forgató „German in Venice” nevű YouTube-csatorna által készített videón két készülő EV-koncepció autó és a Dominic Toretto (Vin Diesel alakítja) karakteréhez régóta kapcsolódó Dodge Charger látható.

Az első koncepcióautó, amelyet egy, a film forgatása miatt lezárt utcán láttak elhajtani, a nemrég bemutatott Dodge Daytona SRT EV. Az autó ugyanabban a „Greys of Thunder” nevű árnyalatban látható, mint a nemrég bemutatott autó leleplezésekor.

- Advertisement -

Lóerő- és nyomatékadatokat egyelőre nem árultak el a gépről, amely gyakorlatilag a benzinmotoros Challenger helyébe lép. A hírek szerint meghaladja majd az SRT Hellcat motor teljesítményét.

Mivel a Fast & Furious sorozat az első film óta a Dodge Chargerhez kötődik, logikus, hogy a Dodge ezt az elektromos koncepciót választja a sorozat tizedik és egyben utolsó részében.

A Fast 10 vagy Fast-X néven készülő film a sorozat utolsó előtti filmje lesz. A film 2023. április 7-én kerül a mozikba, és a forgatási helyszíneket körülvevő lakosok körében némi frusztrációt váltott ki, akik szerint a film jelenléte veszélyes mutatványok végrehajtására ösztönözte a rajongókat a környékükön. Valójában a videó eredetileg a film körüli tüntetésekről készült.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.