péntek, április 19, 2024

Csodálatos külső, és POKOLI belső jellemzi ezt a 71-es Camarot

Dátum:

Megosztás:

A kaliforniai Van Nuys műhelyben átlakított 71-es Camaro teljes mértékben izomautóvá vált, köszönhetően a 600 lóerős 454 LSX motornak.

- Reklám -

Ezt a 7,4 literes Camaro-t a kaliforniai Santa Fe Springs-i L & R Engines cég szerelte össze szakszerűen, és a 7,4 literes motor 543,4 font lábnyi (737 Nm) nyomatékot képes leadni.

- Reklám -

A 90 milliméteres Holley fojtószelep testtel, Mast Motorsports Black Label 305 hengerfejekkel és XRP tömlőkkel szépített port-befecskendezéses motor bronzkerámia bevonatú finomságokkal rendelkezik, amelyek közé tartoznak a hajtás tartozékai és a kipufogócsövek is.

A hetedik és jelenlegi tulajdonosa által szeretettel „Infravörösnek” becézett autó EVOD Industries téglalapból készült hűtőráccsal, egy SpeedKore szénszálas első spoilerrel és egy karosszéria színű spoilerrel módosították hátul.

- Reklám -

Az átalakítás magában foglalja továbbá a megmunkált irányjelzőket és integrált légbeömlőket, a süllyesztett osztott lökhárítókat, a meghosszabbított lengőkarokat, a meghosszabbított hátsó küszöbön keresztül kilépő, fekete színű alumínium kipufogóvégeket és a Dapper Lighting nagy intenzitású fényszóróit.

A háromrészes kovácsolt keréktárcsák is említést érdemelnek, a HRE S207H-ket Michelin PS4S 275/30 R19 és 345/30 R20 méretű gumiabroncsokkal szerelték fel.

Az Aztec Gold színűre festett hatdugattyús Baer féknyergekkel kiegészítve az egy az egyben épített autó a 14 colos féktárcsáknak köszönhetően pillanatok alatt megáll.

A hátsó részhez a tulajdonos egy Detroit Speed QuadraLink hegesztett készletet választott, amely a jobb kezelhetőség érdekében stabilizátorral rendelkezik. Minden sarkon állítható tekercses lengéscsillapítók kerültek felszerelésre.

A belső tér a maga nemében egy műalkotás. A Classic Instrument műszeregységtől a Sparc Industries kormánykerékig, a Ferrari légbeömlőkig, az Audi TT vászonülésekig és a Lamborghini Nero Perseus bőrkárpitozásig sok mindent lehet szeretni ebben az autóban.

A megvilágított kapcsolók a Ford GT stílusában és a 2,407 mérföldet (3,874 km) mutató kilométeróra összefoglalja ezt a klassz járgányt.