szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapNASCARÍgy vetett véget Byron versenyének az "IDIÓTA" Joey Logano

Így vetett véget Byron versenyének az “IDIÓTA” Joey Logano

- Hirdetés -

A NASCAR Cup Series darlingtoni versenye ismételten drámai befutót hozott, hiszen Joey Logano az utolsó körben falba tette William Byront.

Egy verseny végi újraindítást követően William Byron állt az élre, őt Joey Logano üldözte, Tyler Reddick pedig próbált kapaszkodni az élen álló kettőshöz.

- Hirdetés -

Ez Reddicknek nem sikerült, ellenben Logano elképesztő hajrát bemutatva először utolérte, majd Byront falba lökve meg is előzte a Hendrickest és megnyerte a futamot.

William Byron élesen bírálta a Penske pilótáját a futam utáni interjújában.

- Hirdetés -

“Szimplán mondva, ő egy idióta. Mindig ezt csinálja. Egy csomó sráccal megcsinálta már. Kb. 10 mérföld/órával gyorsabban érkezett meg a kanyarba, és szimplán belelökött a falba” – mondta Byron.

Sajnos az autó jobb oldala szinte teljesen leszakadt, úgyhogy esélyem sem volt bevenni a kanyart. Logano egy kretén. Nem tud nyerni tisztességesen, csak így. Nem tudom mit mondjak…

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss