vasárnap, december 10, 2023

Mutatjuk a legjobb fedélzeti kamerás felvételeket Barberből

Dátum:

Megosztás:

Múlt hétvégén tartották az IndyCar negyedik fordulóját a Barber Motorsport Parkban, és megérkeztek a legjobb onboard felvételek.

- Advertisement -

Sok minden kiderül ebből a rövid, kicsit több mint egy perces összefoglaló videónak.

- Advertisement -

Például azt, hogy Colton Herta autóját megdobta az első kanyar kijáratán lévő patka, és emiatt a külső íven érkező riválissal szemben pozíciót veszített.

Barber első kanyarja nagyon szűk, így Josef Newgardennek is csak millimétereken múlt, hogy nem ment bele a kívülről támadó Romain Grosjean-ba.

- Advertisement -

A rajt legnagyobb pöffenését Jack Harvey mutatta be, aki blokkoló kerekekkel érkezett meg az egyes kanyarba – szerencsére azonban nem ütközött senkivel.

Ezenkívül érdemes még kiemelni a barbri verseny után mérgében füstölgő Graham Rahal-t is, aki a tömörülésben majdnem elvesztette első szárnyát.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.