back to top
vasárnap, június 16, 2024

Tony Stewart váltja Jeff Gordont

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Hall of Famer Tony Stewart csatlakozik a NASCAR on FOX stábjához a Daytona 500-on és a februári L.A. Coliseumban megrendezésre kerülő Clash-en egyaránt.

- Reklám -

Az 50 éves Stewart Mike Joy és Clint Bowyer mellett a Los Angeles Memorial Coliseumban megrendezésre kerülő Clash első futamán, valamint a Daytona 500 64. futamán is ott lesz a közvetítőszobában. Stewart Jeff Gordont váltja, aki a Hendrick Motorsport alelnöki posztjára távozott.

- Reklám -

Tony Hall-of-Fame minősítéssel rendelkezik, és az autósport egyik leginformatívabb és legszórakoztatóbb hangja” – mondta Brad Zager, a FOX Sports produkciós és üzemeltetési elnöke és vezető producere. „Smoke és Clint között nyilvánvaló a kémia, Mike-nál pedig senki sem tudja jobban összehozni a közvetítést.

Larry McReynolds visszatér a NASCAR on FOX technikai elemzőjeként. Jamie Little, Regan Smith és Vince Welch a 2022-es szezonban pedig ismét a pitből jelentkezik majd.

- Reklám -

Tony Stewart háromszoros NASCAR Cup Series bajnok és a Stewart-Haas Racing társtulajdonosa. A teljes idejű versenyzéstől 2016 után vonult vissza. Stewart nem csak a NASCAR-ban érdekelt. Nemrégiben segített létrehozni a Superstar Racing Experience nevű új sorozatot, amelyben több ikonikus versenyző is szerepel.

Közvetíteni a legelső Busch Light Clash-t a Coliseumban és a Daytona 500-at olyan lehetőség, amit nem lehet kihagyni” – mondta Stewart egy közleményben. „Mindkét verseny népszerűsége hatalmas és megtiszteltetés, hogy a FOX-al együtt a részese lehetek. Bármikor, amikor Clint-tel és Mike-kal beszélgethetsz a versenyzésről, jól fogod érezni magad.