kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARTony Stewart váltja Jeff Gordont

Tony Stewart váltja Jeff Gordont

- Hirdetés -

A NASCAR Hall of Famer Tony Stewart csatlakozik a NASCAR on FOX stábjához a Daytona 500-on és a februári L.A. Coliseumban megrendezésre kerülő Clash-en egyaránt.

Az 50 éves Stewart Mike Joy és Clint Bowyer mellett a Los Angeles Memorial Coliseumban megrendezésre kerülő Clash első futamán, valamint a Daytona 500 64. futamán is ott lesz a közvetítőszobában. Stewart Jeff Gordont váltja, aki a Hendrick Motorsport alelnöki posztjára távozott.

- Hirdetés -

Tony Hall-of-Fame minősítéssel rendelkezik, és az autósport egyik leginformatívabb és legszórakoztatóbb hangja” – mondta Brad Zager, a FOX Sports produkciós és üzemeltetési elnöke és vezető producere. “Smoke és Clint között nyilvánvaló a kémia, Mike-nál pedig senki sem tudja jobban összehozni a közvetítést.

Larry McReynolds visszatér a NASCAR on FOX technikai elemzőjeként. Jamie Little, Regan Smith és Vince Welch a 2022-es szezonban pedig ismét a pitből jelentkezik majd.

- Hirdetés -

Tony Stewart háromszoros NASCAR Cup Series bajnok és a Stewart-Haas Racing társtulajdonosa. A teljes idejű versenyzéstől 2016 után vonult vissza. Stewart nem csak a NASCAR-ban érdekelt. Nemrégiben segített létrehozni a Superstar Racing Experience nevű új sorozatot, amelyben több ikonikus versenyző is szerepel.

Közvetíteni a legelső Busch Light Clash-t a Coliseumban és a Daytona 500-at olyan lehetőség, amit nem lehet kihagyni” – mondta Stewart egy közleményben. “Mindkét verseny népszerűsége hatalmas és megtiszteltetés, hogy a FOX-al együtt a részese lehetek. Bármikor, amikor Clint-tel és Mike-kal beszélgethetsz a versenyzésről, jól fogod érezni magad.

- Advertisement -

Friss