hétfő, augusztus 15, 2022
INDY - 🇨🇦 Toronto
INDY - 🇺🇸 Iowa 1
INDY - 🇺🇸 Iowa 2
INDY - 🇺🇸 Indy Road Course
INDY - 🇺🇸 Nashville
INDY - 🇺🇸 Gateway
NASCAR – 🇺🇸 New Hampshire
NASCAR - 🇺🇸 Pocono
NASCAR - 🇺🇸 Indianapolis
NASCAR - 🇺🇸 Michigan
NASCAR - 🇺🇸 Richmond
NASCAR - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇺🇸 Virginia Intl. Raceway
KezdőlapNASCARRicky Stenhouse Jr. szerződést hosszabbított, több évig marad a helyén

Ricky Stenhouse Jr. szerződést hosszabbított, több évig marad a helyén

- Hirdetés -

Ricky Stenhouse Jr. többéves szerződéshosszabbítást írt alá a JTG Daugherty Racinggel, így továbbra is a 47-es Chevrolet pilótája marad.

Örömmel jelentjük be, hogy Ricky Stenhouse Jr. visszatér a céghez” – mondta Tad Geschickter társtulajdonos. “Ricky jó munkát végzett a csapatunk számára, a Kroger Racing üzleten belüli aktivitásai során és nagyra becsült partnereink számára.”

- Hirdetés -

Tovább tanuljuk az új autót és haladunk előre. Idén már vezettünk köröket, szereztünk szakaszpontokat és közel voltunk a győzelemhez.

Stenhouse, a kétszeres Cup Series-győztes és korábbi Év Újonca, 2020-ban csatlakozott a csapathoz, miután hét évig a Roush Fenway Racingnél versenyzett.

- Hirdetés -

“Készen állok arra, hogy folytassuk a közös fejlődésünket” – mondta Stenhouse. “Néhány pályán már tettünk néhány előrelépést ezzel az új autóval, és tudjuk, hogy másokon még van mit dolgozni.

Várom ezt a folyamatot a JTG Daugherty Racingnél dolgozó jó csapattal. Hálás vagyok a partnereinknek, hogy lehetőséget adnak nekünk arra, hogy tovább javítsuk a programunkat. Nagyon elégedett vagyok az első három évvel itt a JTG Daugherty Racingnél.

Stenhouse a 24. helyen áll a NASCAR Cup Series pontversenyében, öt top 5-ös helyezéssel a háta mögött.

Stenhouse 16 versenyen keresztül új csúcsot állított fel a top 10-es helyezések számának tekintetében a 47-es rajtszámú csapattal. Legjobb helyezése egy második hely volt a Dover Motor Speedwayen.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss