back to top
szerda, május 22, 2024

Räikkönen NASCAR-módra „tankolta meg” kislányát

Dátum:

Megosztás:

A Räikkönen-gyerekek korántsem szívbajosak. Nem meglepő ez, hiszen édesapjuk és édesanyjuk is aktív életet él, sportolnak és szeretnek szórakozni. Ebből pedig a gyerekekre is bőven ragadt, szeretnek mindenféle sporttevékenységet, pláne ha az kapcsolatban áll a sebességgel.

- Reklám -

Robin Räikkönen (7) már ideje gokartozgat és krosszmotorozik, de nem marad ki ebből húga, Rianna (5) sem.

- Reklám -

A kislányból mintha hiányozna minden félelemérzet, bátran kezd neki mindennek, lóg a gyűrűn, balettozik, úszik, biciklizik, szaltózik, és csibészes mosollyal próbál mindenben túltenni a bátyján.

Az utóbbi időben a repertoárjában neki is feltűnik a gokart és a krosszmotor, vagy quad.

- Reklám -

A minap Rianna épp terepen biciklizett, IceOne Racinges szerelésben, édesapja Kimi Räikkönen pedig igazán stílusosan gondoskodott lánya folyadékpótlásáról.

Miután a család tett egy kitérőt az amerikai kontinensre, mert a Jégember NASCAR versenyen indult, pár szuvenírrel is gazdagodtak. Így esett, hogy olyan „kulacsból” adott inni Riannának, amely kicsinyített mása annak a tartálynak, melyből a NASCAR autókat tankolják.

Jópofa cucc, mondanánk, hogy rendeljetek ti is, mivel online elérhető a termék, de egyrészt úgy néz ki, hogy csak az USA területére van kiszállítás, másrészt Magyarországra számolni kellene még vámköltésggel is…

Mindenesetre a közel egy literes nascaros „itató” elérhető (lenne) ITT, ára pedig 18 dollár (kb 7000 forint).