kedd, április 16, 2024

Hailie Deegan a betartatlan ígéretek miatt hagyta ott a Toyotát

Dátum:

Megosztás:

Bár sokáig úgy tűnt, a Toyota akadémiáján fog befutni Hailie Deegan, 2 évvel ezelőtt a Fordhoz igazolt, amire jó oka volt.

- Reklám -

Hailie Deegan jelenleg a Ford versenyzője a NASCAR Truck Series-ben. Bár érdekes megjegyezni, hogy egykoron a Toyota istállóban versenyzett.

- Reklám -

Azóta azonban átigazolt a Fordhoz, és az amerikai gyártó versenyzője. A David Gilliland Racing versenyzője egy nemrégiben készült podcastben beszélt a váltásról.

A következőket mondta: „Az apám tulajdonképpen a Fordnál dolgozott annak idején több éven keresztül. Mindenkit ismertem már a Fordnál, neki megvoltak a kapcsolatai azokkal az emberekkel. Láttak engem kiskoromban, ahogy szaladgáltam” – mesélte Deegan.

- Reklám -

Őszintén szólva nem volt kérdéses számomra. Úgy éreztem, hogy már mindenkit ismertem ott. Volt velük kapcsolatom, de a Toyotánál is jól éreztem magam, persze voltak gondok. Soha nem beszéltem erről sokat, mert nem sokan kérdezték. Sok mindent megígértek, amit nem tartottak be.

És én mondhatni ráfeküdtem ezekre az ígéretekre. Elvártam volna tőlük, hogy ha teljesítem az egyik kérésüket, akkor annak meg legyen az eredménye. Annyi mindent ígértek, amit nem kaptam meg.

Deegan-nek igazán felejthető eddig a 2022-es szezonja. Szinte minden versenyen balesetbe került, ahol pedig nem, ott a saját gyenge teljesítménye hátráltatta.

Az eddigi legjobb eredménye egy 7. hely 2021-ből a Truck Seriesben, az idei legjobbja pedig egy 17. hely Kansasből.