csütörtök, június 1, 2023

Daniel Ricciardo sisakja ennél nem is lehetne menőbb Austinban

Date:

Share:

Daniel Ricciardoról köztudott, hogy mennyire imád mindent, ami amerikai, és ez most sincs másképp, hiszen sisakja egy híres filmre utal.

- Advertisement -

A Talladega Nights ihletésű sisakon az „I wanna go fast!” felirat látható, ami a film egyik leghíresebb jelenete volt. Ekkor ült ugyanis először Ricky Bobby, a film főszereplője az autóba.

- Advertisement -

A Magyarországon „Taplógáz: Ricky Bobby legendája” címen futó film a NASCAR kultúra egyik legfontosabb alkotása, a Days of Thunder (Mint a villám), valamint a Cars (Verdák) mellett.

Ricciardo nemrégiben így nyilatkozott az austini versenyről: „Az US GP a kedvenc futamaim közé tartozik. A plusz energia, amit a hangulatból merítek, mérhetetlen, és mindent imádok benne. A tömegtől kezdve az ételeken át a zenéig semmihez sem hasonlítható. Alig várom, hogy pályára léphessek” – mondta Ricciardo.

Ricciardo annyira imádja a hangulatot, hogy csütörtökön lóháton, country zene kíséretében érkezett meg a Circuit of the Americas paddockjába.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.