csütörtök, április 18, 2024

Így lehet rikító zöld autóval ötvözni a latin szenvedélyt és az amerikai büszkeséget

Dátum:

Megosztás:

Új külsővel jelenik meg az idei szezonban a Juncos Hollinger Racing, az eddigi zöld-fehér hangsúlyos festést a fekete és a zöld egy rikítóbb árnyalata váltja fel.

- Reklám -

Callum Ilott és Agustin Canapino révén fiatal pilótafelállással indul a csapat, előbbi a második szezonjára készül, az argentin pedig újonc. Az istálló, amely fennállása során először indít két autót, az új autófestésnél meg akarta tartani a hagyományos fekete-fehér összeállítást, amit kétféle zölddel egészítettek ki: a rikítóbb árnyalattal a korszerűséget akarták hangsúlyozni, míg a sötétebbel, a tradicionális brit-zöld árnyalattal a korábbi sikerekre emlékeznek.

- Reklám -

Fontosnak tartjuk, hogy új arculatot adjunk a megújult helyzetünkhöz, friss és lelkes kihívónak tűnjünk latin szenvedéllyel és amerikai szenvedéllyel” – mondta az argentin tulajdonos Ricardo Juncos. Csapata rendszeresen biztosít ülést latin pilótáknak a különböző sorozatokban, és 2021-ben egy amerikai üzletember miatt egészítették ki a csapat megnevezését a „Hollinger”-rel.

Először ennek a hétnek a második felében, február 2-3-án gördülnek pályára az IndyCar autók, a Kaliforniában található The Thermal Club pályán kezdődik a tesztelés és a felkészülés a március első hétvégéjén induló szezonra.

- Reklám -

Ennek a szezonnak több tapasztalattal vágunk neki, és a 2022-ben mutatott fejlődéssel remélhetőleg nagyobb önbizalommal mehetünk St. Pete-be” – mondta Ilott a március eleji szezonnyitó kapcsán.

Canapino azt emelte ki, hogy az Egyesült Államokba költözéssel sok változást kell megszoknia, illetve azt, hogy nagyon keményen edz.