szombat, május 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
KezdőlapIndyCarFANTASZTIKUS Indy 500-as órát mutatott be a TAG Hauer

FANTASZTIKUS Indy 500-as órát mutatott be a TAG Hauer

- Hirdetés -

A TAG Hauer mindig is szoros kapcsolatban állt az autósportokkal, és most egy Alexander Rossi tematikájú Indy 500-as órát adott ki.

Az Indy 500 első futama óta eltelt 111 év alatt mindössze 10 versenyző nyerte meg elsőre az eseményt.

- Hirdetés -

Ezzel Alexander Rossi amerikai versenyző igazán előkelő társaságba került, olyan nevek mellé, mint Graham Hill és Juan Pablo Montoya, de Rossi az utolsó újonc, aki a mai napig megnyerte a versenyt.

A 2016-os történelmi győzelem óta Rossi és Andretti Autosport csapata félelmetes erő a nagy eseményen, valamint az NTT IndyCar Series egyik legnépszerűbb neve.

- Hirdetés -

A TAG Heuer szoros partnerséget ápol mind Rossival, mind az Indy 500-zal, és a márka az évente megrendezésre kerülő Indianapolis-tematikájú órák tervezésénél Rossival együtt dolgozott az óra kifejlesztésén.

Az új TAG Heuer Formula 1 Formula 1 Indy 500 2022 Limited Edition a versenyző által a 106. alkalommal, 2022. május 29-én megrendezésre kerülő versenyen viselt sisakhoz igazodó stílusban készült, elegáns és stílusos tisztelgés a világ egyik legrangosabb sporteseménye előtt.

Az új TAG Heuer Formula 1 Formula 1 Indy 500 2022 Limited Edition a versenyzés egyik legfontosabb eseménye előtt tisztelegve, és az NTT IndyCar Series egyik legizgalmasabb versenyzőjéhez kapcsolódva a márka eddigi egyik legkifinomultabb és legösszetartóbb modellje.

A TAG Heuer Formula 1 Indy 500 2022 Limited Editionből mindössze 500 példány készül, és az óra már kapható a hivatalos márkakereskedőknél. Az óra fogyasztói ára a sajtótájékoztató időpontjában 2 400 dollár (884 428 Ft) volt.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss