back to top
csütörtök, június 20, 2024

Felvásárolta az iRacing a Monster Games-t

Dátum:

Megosztás:

Az iRacing.com Motorsport Simulations (iRacing) bejelentette a Monster Games, Inc (MGI) felvásárlását.

- Reklám -

A minnesotai székhelyű játékfejlesztő stúdió nagy múltra tekint vissza az autóversenyzős játékok fejlesztésében, többek között a NASCAR Heat franchise és a Tony Stewart Sprint Car Racing játék készítése is az ő nevükhöz fűződik.

- Reklám -

A felvásárlással az iRacing fejlesztői gárdája értékes emberekkel bővül. A vállalat emellett képes lesz a legmagasabb minőségű versenyjátékokat a szélesebb piacra, többek között a konzolokra is eljuttatni.

Ez a felvásárlás a korábban bejelentett Orontes Games felvásárlással együtt önálló fejlesztőstúdiók és projektek maradnak. Az iRacing fejlesztőcsapata továbbra is 100%-ban az alaptermék, az iRacing fejlesztésére összpontosít a jövőben.

- Reklám -

Rich Garcia, az MGI elnöke és tulajdonosa csatlakozik majd az iRacing fejlesztőcsapatához, és újra együtt dolgozhat az iRacing egyik felsőbb vezetőjével, Dave Kaemmerrel. Ők már korábban dolgoztak együtt Kaemmer korábbi cégénél, a Papyrus Racing Games-nél.

Garcia komoly szerepet játszott akkoriban az iRacing alapjainak lefektetésében.

Garcia és csapata folytatni fogja egy még be nem jelentett projekt fejlesztését. A céljuk az, hogy a játék 2022 második felében megjelenjen.

A Monster Games következő címei mindhárom fejlesztőstúdió közös erőforrásainak technológiáját és tartalmát felhasználva készülnek majd.